Започва приемът на заявления за ползване на открита площ за продажба на мартеници

01 Февруари 2022 | 16:32
0 коментара
Култура
Започва приемът на заявления за ползване на открита площ за продажба на мартеници

Община Благоевград обявява прием за заявления за ползване на открита площ за продажба на мартеници, сувенири и цветя за Св. Валентин.

Базарът ще бъде в рамките на месец (08 февруари-09 март 2022 година). Местата за ползване на открита площ са ул. „Тодор Александров“, пл. „България“, ул. „Димитър Талев“, пл. „Георги Измирлиев“, ж.к. „Еленово“ и ж.к. „Струмско“.

Таксата за едно място от 2 кв.м е 7.20 лева с ДДС на ден.Заявленията са по образец (за ползване на открита площ за продажба на мартеници), а бланка може да бъде получена на Деловодството на Общината, където следва да бъдат и входирани в срок до 07 февруари 2022 година.

Заявление се подава, след като се уточни номерът на желаното място, съгласно одобрените схеми, които ще бъдат изложени пред зала 5 в Общинска администрация.Съгласно Решение на Комисията по преместваемите обекти № IІI.2 по Протокол №1/20.01.2022 г. едно лице има право да подаде молба само за две места. 

В едноседмичен срок, след подаване на заявлението, лицето следва да заплати дължимата такса на касата на Общината. В случай, че срокът не се спази, заявените места се предоставят на други лица.

Добавете Вашия коментар

TOP