Започна се! Учителка в сатовчанското с. Плетена плаши деца, че ако родителите им не гласуват за когото трябва, няма да завършат годината

26 Март 2021 | 13:15
2 коментара
Общество

Учителка в сатовчанското с. Плетена е заплашвала учениците си, че ако родителите им не гласуват за определен кандидат за депутат, няма да завършат класа.

Това е съдържанието на първата жалба във връзка с предизборната кампания за парламентарните избори на 4 април, която снощи бе внесена за разглеждане в Районната избирателна комисия в Благоевград.

За започване на работа по жалбата спънка се оказа подателят – жалбата е постъпила от името на Областното ръководство на ДПС, има печат, има и подпис, но не е ясно последният на кого е.

Чак след като този въпрос бъде изяснен, РИК планира да поиска подробности от подателя на коя дата са се чули заплахите, какви точно думи е използвала учителката, по какъв начин информацията е станала достояние на вносителя, ще се търси обяснение и на самата учителка./струма/

Добавени коментари

К.ур за БСП и Пиринско.бг публикува:
27 Март 2021 | 10:19
Започна се! Бесепе.дерастките подлоги от пиринско.бг започнаха с лъжите и манипулациите! На 4.4. пак ще го барате гол и сух в миризливите ви помашки усти! К.ур за кадъните и резняците от Пиринско.бг. С хартията на Пиринско дори не можеш да си обършеш гъзъ!
Плетена публикува:
26 Март 2021 | 16:34
Курва... Незабавно Уволнение!

Добавете Вашия коментар

TOP