Започна ремонт на централната градска част в Разлог

29 Април 2015 | 18:08
5 коментара
Общество
Започна ремонт на централната градска част в Разлог

 

Започна ремонтът на централната градска част в гр.Разлог. Благоустрояването цели постигането на стилово единство и поддържане на автентичния стил на Разлог, както и подобряване на привлекателността на града.

Първият етап на мащабния ремонт обхваща пешеходната зона от река Язо до фонтана пред сградата на общинската администрация и от него до паркинг „Лъвовете”.

Материалите, които ще бъдат използвани за настилка на пешеходната заона са мраморни и гранити плочи, павета и бордюри. Новата настилка е съобразени със съществуващия градски площад, който е основен доминиращ елемент в централната градска част и който няма да бъде ремонтиран. Разкрасителните дейности в Разлог ще обхванат и фонтана пред сградата на общинската администрация.

Предвижда се подмяна на съществуващо улично осветление и на дървета. Реконструкцията на централна градска част ще подобри цялостната визия на Разлог и несъмнено ще  подобри архитектурния облик и функционалността на площадното и пешеходно пространство.

Добавени коментари

айдуксмен инженеринг2015 публикува:
30 Април 2015 | 20:51
това педалче фарфаровото не може да се разпише и той стана АЙДУКОСМЕН.ТА ДАЖЕ РЪКОВОДИ И СТРОИТЕЛНИ РАБОТИ АМА ОТ ТОВА НИЩО НЕ РАЗБИРА.И ТОВА КОПЕЛЕНЦЕ КОЛКО ПАРТИИ СМЕНИ....Е ЗА ТОВА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ТАЯ ТЪПА СТРАНА НАРЕЧЕНА БУЛГАРИСТАН
333 публикува:
30 Април 2015 | 08:28
Абе Краси верноле е сичко това що се пише за теб Ако не излеэи и кажи Кои печели ке печели Па ти други елементи освен криминални около тебе немале Та ти и за крадец не ставаш щом секои ти знае схемата
винстрой миле б.рачев публикува:
30 Април 2015 | 07:37
Абе на славето фарфаров герчев му такова жената .за това му дава поръчки
Разлог публикува:
29 Април 2015 | 21:44
Обществена поръчка за 585 000 лв,която е спечелена от най-новите членове на младежкото Греб-Славчо Фарфаров,който даже ще изпревари и Миле инженеринг по поръчикте в Разлог.Ама нали требва да се пълни партийната каса за изборите наесен-защото требва пак нашия човек да си изберем,който вместо да създава работа на населението в Разлог,създава работа на членовете от Греб,ама народа е прост и пак ще си гласува зя тех.Мерка се и техника на този обект на друг виден гребаджия и купувач на гласове за Греб Стефан Караджов,който ако не му е общината нема да кара S-класи на гърба на народа.Но идат избори и дано хората се осъзнаят,че ако нема промяна в тое град,ще си продължава така и занапред и че продължава от общестевените поръчки да се хранят,които се броят на пръстите на едната ръка.
миле инженеринг публикува:
29 Април 2015 | 20:56
ебати и педалите не се накрадохте.Че ве оправим на изборето с Б.Рачев

Добавете Вашия коментар

TOP