Започна реконструкция на главен пътен възел от село Полето до село Брежани благодарение на Стефан Апостолов

22 Март 2021 | 17:26
0 коментара
Общество

Реконструкция на главен пътен възел от село Полето до село Брежани започна днес със символична първа копка в присъствието на кметът на община Симитли - Апостол Апостолов, народният представител - Стефан Апостолов, кметът на  село Полето - Иван Манчев, кметът на село - Брежани Благой Стефанов, кметът на село Черниче – Георги Стефанов, работници и гости.

Освен нова настилка, в реконструкцията са включени за изграждане и нови тротоари, както и три ограничителя на скоростта или така наречените „легнали полицаи”.

Дейностие по превантивни ремонти за възстановяване и подобряване транспортно-екплоатационните качества на път III-1007 „(Симитли - Кресна) – Полето – Брежани“ от км 0+000 до км 6+100 са в действие благодарение на кандидат - народния представител, Стефан Апостолов.

Самият той написа в профила си във „Фейсбук” следното:

„За мен този проект е особено важен, защото след разговори с ръководството на Агенция "Пътна инфраструктура", успях да ги убедя, че този пътен участък трябва да бъде ремонтиран, защото само така ще гарантираме безопасност и на шофьорите, и на хората, които живеят в района! За много хора това е просто един ремонт на път, но за мен, а и за хората от селата, през които пътния участък преминава, това е поредният ангажимент, поредното обещание, което съм дал и изпълнил! Ако сте доволни от моята работа и от всичко, което свърших до сега, на 4 април излезте и ме подкрепете като гласувате с номер 28 за ПП ГЕРБ, след което отбележете номер 122!”.

Предизборна публикация!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

TOP