Започна гласуването за спортист, треньор и отбор на годината в община Петрич

12 Януари 2023 | 12:58
0 коментара
Спорт
Започна гласуването за спортист, треньор и отбор на годината в община Петрич

Променя се датата на церемонията „Спортист на годината“ в община Петрич – ще се проведе на 19 януари от 19.30 часа в Аvalon Hall.
От днес всеки може да даде по електронен път на сайта https://visitpetrich.com/ своя глас за номинираните да получат отличията „Спортист на годината“ – деца, юноши и девойки, мъже и жени, „Треньор на годината“ и „Отбор на годината“.

Постъпилите предложения в срок, отговарящи на Правилата за определяне на „Спортист на годината“, са обобщени и качени за публичен достъп и гласуване.
Краят на гласуването ще бъде на 16 януари – три дни преди церемонията „Спортист на годината“.
За наградата „Спортист на годината“ – деца /момичета и момчета/ можете да изберете сред 32 -ма състезатели; при юноши и девойки – 26 номинации; мъже и жени – 17 номинации. За наградата „Треньор на годината“ – 14 номинации, а за „Отбор на годината“ номинациите са 10.
Петрич има и ще продължи да се гордее със силни имена в спорта!

За гласуване могат да бъдат подложени единствено номинациите, които изпълняват условията в Правилата за определяне „Спортист на годината“ в община Петрич, утвърдени със заповед на кмета на общината и публикувани на сайта на Община Петрич.

Добавете Вашия коментар

TOP