Запалиха джип "БМВ" X5 тази нощ в петричкото село Марино поле

08 Януари 2016 | 10:26
1 коментара
Криминално
Запалиха джип БМВ X5 тази нощ в петричкото село Марино поле

Лек автомобил "БМВ" горя тази нощ в петричкото село Марино поле, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Благоевград.

На 08.01.2016г. около 03:50 часа е получен сигнал за пожар в лек автомобил „БМВ” В С.Марино поле, общ.Петрич. Погасен от екип на РСПБЗН-Петрич. Щети: предни гуми, предно табло и двигателен отсек. Причина: в процес на установяване.

Според източник на Pirinsko.com, собственик на автомобила, който горя тази сутрин в село Марино поле е Борислав Макенджиев. Името му се свързва, като най-приближения човек на известния в Ъндърграунда "Зелето", собственик на рибарник в петричкото село Чучулигово, който бе арестуван на 27 октомври миналата година заради участието си в трафик на хероин по трасето Петрич-Гърция.

Припомняме, че криминалистите от ОД на МВР задържаха ТИР, в който бяха открити 580 грама хероин, укрит в тайник в таблото на камиона.
Бизнесменът е известен в района с прякора Зелето, заради това, че преди време е отглеждал зеленчуци. Той е в ареста с негов авер, криминалнопроявен, познайник на полицията, както и шофьорът на ТИР-а, който е от Първомай, нает като муле срещу 300 Евро. Целта била пренасяне на дрогата в съседна Гърция. Имало човек, който да я посрещне на 15 километра след границата.
Шофьорът на ТИР-а е от петричкото село Първомай. Часове след неговия арест ченгетата стигнаха и до поръчителите и организаторите на трафика, което е сериозен успех. Тирът е конфискуван, а Хероинът бе изпратен за екпертиза.

 

На 07.01.2016г. около 11:00 часа е получен сигнал за пожар в ел.табло на ул.”Потока” в гр.Гоце Делчев. Погасен от екип на РСПБЗН-Гоце Делчев. Щети: прекъсвач и електромер. Причина: късо съединение.

 

На 07.01.2016г. около 22:40 часа е получен сигнал за пожар къща в гр.Добринище. Погасен от екип на РСПБЗН-Банско. Щети: покривна конструкция. Непочистен комин.

Запалиха джип БМВ X5 тази нощ в петричкото село Марино поле

Добавени коментари

верно ли ? публикува:
08 Януари 2016 | 14:44
Боби и Павката приятели ли са ???????????? мирише ми на кафява интрига

Добавете Вашия коментар

TOP