Зам.-директорът на СДВР се припозна в Миро Тигъра, не познава контрабандиста Паскал

11 Април 2024 | 23:43
5 коментара
Общество
София
Зам.-директорът на СДВР се припозна в Миро Тигъра, не познава контрабандиста Паскал

Старши комисар Мирослав Данаилов отрече да познава сочения за контрабандист Николай Николов - Паскал. Изказването му дойде след думите на бившия вътрешен министър Иван Демерджиев пред БНТ, че служител в СДВР, известен като Миро Тигъра, има контакти с хора, близки до Паскал.

 

"Познавам Паскал, лице, което не е от оперативно интересните и рожденото име му е такова. Оперативно интересно лице с прякор Паскал и рожденно име Никола и още прякори "вуйчото'' и други - не ми е известно. Изключвам каквато и да е възможност с това лице, с прякор Паскал - да сме били по едно и също време на едно и също място или пък да сме общували по какъвто и да е начин - през хора, комуникатори - на каквато и да е тема", коментира старши комисар Мирослав Данаилов, зам.-директор на СДВР.

 

Относно ползвания от Демерджиев прякор "Миро Тигъра", зам.-директорът на СДВР заяви:

 

"Мога да го приема, че става въпрос за мен. Даже съм убеден."

 

Старши комисар Мирослав Данаилов заяви, че няма да търси правата си по съдебен ред.

 

След думите на Демерджиев в ''Денят започва'', че новият главен секретар на МВР Димитър Кангалджиев е експерт по трафик на нелегални мигранти и наркоразпространение за БНТ от МВР изпратиха позиция, която гласи:

 

"Думите на г-н Демерджиев по адрес на главен комисар Димитър Кангалджиев са неистини, нещо повече - лъжи, изречени в национален ефир."

  

Източник БНТ

Добавени коментари

До Запозната публикува:
12 Април 2024 | 18:44
При негово ръководство Дирекцията пееше. Нямаше интриги и неверни доноси, всяка информация я проверяваше лично. Може да се провери, колко задържани лица е имало по време на управлението му. Много си запознаТ, ама май си бил след него, и пишеш измислени доноси. А колкото до споменатите от теб лица, много добре знаеш на кой са се отчитали, щото и ти си от тях. Само мишки в тази Дирекция.
Х публикува:
12 Април 2024 | 11:58
Престанете да търсите под вола теле. Благоевградска п...... дирекция. И вместо да пишете простотии се хванете за работа!!! Идва време разделно и тогава няма кой да ви помогне!
Блажко 161 публикува:
12 Април 2024 | 08:39
Е тоя е мн тъп полицай... как си признава всичко сам... леле МВР
Прочетете в Лупа бг какво пише за Миро Тигъра публикува:
12 Април 2024 | 07:08
Слух от ъндърграунда: Миро Тигъра от СДВР бил касата на НотариусаОпъвал ли е Мирослав Данаилов чадър над Мартин Божанов, когато е бил зам.-шеф на полицията в Благоевград? Ето линк https://lupa.bg/news/sluh-ot-andargraunda-miro-tigara-ot-sdvr-bil-kasata-na-notariusa_289276news.html
запозната публикува:
12 Април 2024 | 07:03
става напечено името миро тигъра изплува от сересетата на златния на чепонката от сандански на сина на васко маниката от сандански на офето от струмешница на ембака на крум айпала на росен русия от първомай тоно бузата коки на далфейс и този полицай мирослав данаилов днес си признава в национален ефир че е миро тигъра това се казва харакири още един скандал се заформя

Добавете Вашия коментар

TOP