Заловиха фалшиви карти за инвалиди при акция на "Паркинги и гаражи" в Благоевград

23 Февруари 2022 | 07:57
2 коментара
Криминално

Десетки шофьори са заловени с фалшиви карти за инвалиди, които дават право на хора с увреждания да ползват безплатно синята зона в Благоевград. Нарушителите са установени само за два дни, съобщават източници на Pirinsko.com. 

В акцията на "Паркинги и гаражи" в Благоевград са открити десетки фалшиви карти за паркиране на хора с трайни увреждания поставени на таблата на автомобили паркирани на специално обозначени места.

Сред нарушителите е един от най-известните зъботехници в Благоевград, който е заловен с фалшив пропуск за паркиране на "синя зона" в центъра на областния град.

Заловиха фалшиви карти за инвалиди при акция на

Зъботехникът А. Манов, на който се води автомобилът джип марка "АУДИ" с регестрационен номер Е 9994 МК е заловен да паркира от служители на "Паркинги и гаражи" с фалшив пропуск за паркиране. Пред "скобаджиите" Манов посочил за негов и автомобил "СУБАРУ" Е 8227 ВС, който бил паркиран на метри зад аудито също със фалшив пропуск.

Скандалното в случая е, че пропускът за паркиране е с печат - кмет на община Благоевград, както и с подпис на градоначалника Илко Стоянов.

Най-вероятно фалшивите пропуски са измайсторени по време на предишното ръководство.

Шефът на "Паркинги и гаражи" в Благоевград Ивайло Червилов е безкомпромисен към шофьорите нарушители в областния център.

Бърза справка сочи, че почти всеки ден в Благоевград в капана на служителите на "Паркинги и гаражи" попадат десетки автомобили. Особено зачестяват случаите на закопчани със скоби скъпи тузарски коли.

Както писахме вече, още при встъпването си в длъжност новият управител Ивайло Червилов категорично заяви, че докато оглавява шефския пост в "Паркинги и гаражи" ще действа с твърда ръка и безмилостно към всеки един нарушител.

Добавени коментари

Гражданин публикува:
23 Февруари 2022 | 13:38
А пълен списък на " инвалидите" , за да знаем с кого съжителстваме? Нека има една стена на срама!
Али публикува:
23 Февруари 2022 | 08:15
Иво Червото много кадърен бе. Така е ДПС превзе Благоевград, малко и него да оправи след Бабяк и Белица

Добавете Вашия коментар

TOP