Задържан е 39-годишният мъж от Бобов дол, упражнил насилие над съпругата си

13 Март 2024 | 10:01
0 коментара
Криминално
Кюстендил
Задържан е 39-годишният мъж от Бобов дол, упражнил насилие над съпругата си

Информацията за действията на полицията и по разследването бе представена пред медиите на брифинг на РП – Кюстендил, с участието на комисар Н. Васев – ръководител на отдел „Разследване“ в ОДМВР

Говорителят на РП съобщи, че е образувано досъдебно производство по чл. 131 ал.1, т.5 от НК, извършителят е задържан с постановление на прокуратурата за 72 ч., предстои да му бъде повдигнато обвинение и поискана постоянна мярка за неотклонение „Задържане“ .

Деянието е извършено на 10 март в Бобов дол, когато 39-годишният мъж е нанесъл побой на жена си в семейното им жилище. Клип за насилието е направило детето им, после го е изпратило на баба си.

Информацията за  упражнено  домашно  е станала известна на служителите от РУ Бобов дол и те са предприели  незабавни действия за  установяване на контакт и защита на жертвите и установяване на извършителя.

Започнато бе досъдебно производство  РУ Бобов дол, като всички последващи  действия се осъществяваха под надзора на наблюдаващ прокурор.

Извършителят на деянието не бе задържан вчера, защото бе напуснал Бобов дол, но днес със съдействието на столични колеги, вече е задържан  на територията на столицата и е предаден наРУ Бобов дол, работата по случая продължава.

Добавете Вашия коментар

TOP