Задържаха ученик с марихуана и контрабандисти на дърва

04 Април 2023 | 10:47
0 коментара
Криминално
Благоевград
Задържаха ученик с марихуана и контрабандисти на дърва

18-годишен е задържан в полицията за денонощие. Предаден е на прокурор за държане на мариуана. По време на обиск в благоевградския квартал "Еленово", у него униформените намерили пликче 1,3 канабис.

На улица „Солунска“ в Петрич са свалили от автомобил „Мерцедес“ 36-годишен петричанин. С техническо са установили, че шофира дрогиран. Вкарали са го в ареста.

Полицаите в Гоце Делчев са заловили собственик на нелегално добити дърва. Той е на 48 години. Дървата за огрев били складирани пред дома на гоцеделчевеца. Липсвали контролни марки по откритата 1 кубик дървесина. Нямало и превозен билет.

На прокурор за пореден път са предали разложкия контрабандист в горите Борис Иванов. Познатият като Бобата бил спипан в це за пелети в симитлийското село Полена. Както подробно изформирахме вчера, горски и икономически полицаи проведоа съвместна операция. Осуетили са сделка с голямо количество дървен материал. Борис Иванов е стар познайник на горските. Има множество актове. Преди време посегна на началник в лесничейството в Разлог. Нападна го по време на нелегална сеч в местността "Катарино".

Добавете Вашия коментар

TOP