Задава се масова управленска чистка в ОФК Пирин, Петър Михтарски номиниран за шефско кресло

18 Ноември 2023 | 11:15
4 коментара
Спорт
Благоевград
Задава се масова управленска чистка в ОФК Пирин, Петър Михтарски номиниран за шефско кресло
Задава се масова управленска чистка в елитния „Пирин“ Благоевград. Официализиране на рокадите се очаква най-късно в края на месеца, а живата легенда на орлетата Петър Михтарски е един от номинираните за шефско кресло на „Дъбравска“ 1.

Оставката си вече хвърли управителят на футболното дружество и пазител на акциите Атанас Дафинов, притиснат от всеобщото фенско недоволство. На дузпата е заложен и директорът на школата Петър Карачоров, а в обувките му се очаква да влезе неговият предшественик Радослав Митревски. Вакантен ще остане най-вероятно и постът на спортния директор, заеман в момента от Николай Петрунов.

„Не знам откъде тръгват слуховете за моето назначение. Засега няма нищо такова. Може би скоро ще стане ясно всичко“, деликатно коментира казуса Михтарски, който беше консултант в щаба на Уорън Фийни, а след това работи и в тандем с Р. Митревски в треньорския му мандат начело на зелено-белите. Не е в структурите на клуба от лятото на 2022 г

Броени дни преди да задуха вятърът на промените в „Пирин“, П. Михтарски бе поканен в отбора на „Героите от САЩ-94“ за шоу мача срещу селекцията на румънския парламент, игран на „Лаута“. Почетният гражданин на Благоевград се присъедини към компанията на звезди от ранга на Христо Стоичков, Красимир Балъков, Бончо Генчев, Даниел Боримиров, Цанко Цветанов, Златко Янков, Емил Кременлиев…

За победата с 4:2 се разписаха Балъков, Боримиров, Дончо Донев и Мартин Камбуров. Орлетата приемат днес от 14.30 ч. „Ботев“ /Вр/ в изтеглен мач от осминафиналите за купата на България, поверен на пловдивчанина Кристиян Колев.

Победителят се излъчва в една среща, при равенство в редовното време се играят две продължения по 15 минути и при нов хикс се изпълняват дузпи. За другия турнирен сблъсък с начало 14.00 ч. между „Локомотив“ /Сф/ и „Спартак“ /Вн/ Съдийската комисия заложи на трио от Пиринско начело с Георги Иванов и асистенти междунаародникът от Сандански Мирослав Максимов и Костадин Тановчев. \struma.bg

Добавени коментари

Рънъра публикува:
19 Ноември 2023 | 09:36
Мухтаро ако извади пачки, може да оправи нещата. Иначе ще се отече у канало като Белиокур и останалите пишман “бизнесмени“...
За бат Пепи публикува:
18 Ноември 2023 | 13:13
Заслужаваш,но първо си мини S класата на преглед и пл@ти данъците,после се редете по постове,съветници, президенти,спортно технически директори и т.н. Иначе, всички ни оправяте.
Фен публикува:
18 Ноември 2023 | 11:38
Само не ни набутвайте тоя Занев. А иначе нещата спортно технически са горе долу добре нормално е да се разделите с Петрунов.Оставете ги двамата с Михтарски. Най правилния избор според мен и много други около мен.Занев аут от Пирин в Македонска слава.
Ха ха ха публикува:
18 Ноември 2023 | 11:31
Едни и също се сменят като носни кърпи и нищо?! Тези двамата не могат да надскочат себе си нивото им е много ниско!!! Пирин най вероятно ще изпадне с това треньорче!!!

Добавете Вашия коментар

TOP