Забраниха продажбата на млечни продукти на пазара в Благовград

14 Ноември 2023 | 16:19
6 коментара
Общество
Благоевград
Забраниха продажбата на млечни продукти на пазара в Благовград

Забрнява се продажбата на млечни продукти на пазара в Благовград.

За това повърдиха  от ръководството на общинскто дружество „Пазари“.

Всяка сряда и събота на пазара се продават прясно мляко, сирене и кашквал, които са поставени в специални витрини в кооператвния пазара.

Търговци идват чак от село Аврамово. Тяхната продкця първа се изчерпва  и дори не остава за всички желаещи, въпреки високите цени на млечните продукти.

Забраната е по нареждане от министерството на земеделието и храните и се тнася за всички търговци. Все още не е ясно за колко време точно ще важи забраната.

Добавени коментари

Vivko публикува:
16 Ноември 2023 | 09:18
Хайде сега хуквайте да пазарувате в Кауфланд и Лидл , защото те са със супер "ниски" цени.
Байо публикува:
15 Ноември 2023 | 18:48
Няма да напълнят хазната с това малоумие!!! простотията продължава ли няма да има кой да произвежда.Простптия след простотия доведоха нашето земеделие и животновъдство до колапс.младоъе нещът да работят.така че ГЛАД
Мара публикува:
15 Ноември 2023 | 18:07
Нали трябва да ядем украинските боклуци Сигурно управляващите не ядат от тях ама нас ни имат за боклукчийски кошчета и се чудят какво да измислят
Аз публикува:
15 Ноември 2023 | 13:40
Най лошото е, че е тенденция да се унищожат малките производители. Защо не отидат в транжорната на някоя верига или там, където са готовите храни - аз ще си отговоря - защото там не ходят по принцип или когато ходят се знае. Но когато спрем да пазаруваме храни от там, нещата ще се оправят, това след 5-10 години няма да е възможно, защото ще са само те на пазара
Danica публикува:
14 Ноември 2023 | 23:23
Да,там е най-лесно-да се смачка малкия бизнес.В големите хранителни магазини,същите продукти-може,разнасят се яйца и мляко по кварталите улички без ясен произход-и това може! Важно е да се отчита дейност-някой да си оправдае заплатата,друг да осигури внос!
Golyu публикува:
14 Ноември 2023 | 18:29
Уж мислят за здравето на хората, пълем таШак! Удариха ни с зеленчукопроизводството,животновъдството, растениевъдството...всиичко и сега ядем от трите НАЙ-ДЪЛГИЯ!

Добавете Вашия коментар

TOP