Забавление или опасна игра - вижте какво се случва върху благоевградски мост

18 Юли 2023 | 16:25
2 коментара
Общество
Благоевград
Забавление или опасна игра - вижте какво се случва върху благоевградски мост
Клип, показващ опасна детска игра бе споделен от потребител на социалната мрежа Фейсбук. В него се вижда как деца, на видима възраст между 10 и 14 години подскачат върху един от мостовете при алеята за парк Бачиново.

Твърди се, че става дума за малчугани от ромски произход, които са решили да се забавляват, но по особено опасен начин, който застрашава техния живот. 

От споделените кадри се вижда, че в близост до децата има и група по-възрастни роми, които вместо да направят забележка на децата, танцуват под ритмите на балканска музика.

Припомняме, че в съботния ден репортер на "Фокус" се натъкна на друга неприятна ситуация в благоевградския парк. Там, отново хора от ромски произход, използваха изкуственото езеро за разхлаждане. 

Незабавно бе подаден сигнал от граждани до Общинския инспекторат, които се отзоваха на място и направиха забележка на "плажуващите".

Само ден по-късно друг потребител в социалните мрежи сподели, че проблемът не само не е разрешен, но и се разраства. Паркът се е превърнал в място за плаж и ромски събирания. Хората се гневят, че след забавите на място остава голяма мърсотия.

Добавени коментари

Кога? публикува:
20 Юли 2023 | 20:14
Инспектората има ли право да глобява за изхвърлени отпадъци ? Крайно време да ни дресират , че всяко хвърлено фасче спомага за бюджета на общината .... И т.н ....човек трябва да уважава труда на другите!
Манго публикува:
19 Юли 2023 | 00:01
Че се изпишем други... имаме бол...

Добавете Вашия коментар

TOP