За Свети Валентин! Пътешествие за двойки на половин цена: Промоциите важат до Рим, Париж и други дестинации. Броим 1600 лева за сафари в Шри Ланка

13 Февруари 2022 | 12:34
0 коментара
Бизнес
За Свети Валентин! Пътешествие за двойки на половин цена: Промоциите важат до Рим, Париж и други дестинации. Броим 1600 лева за сафари в Шри Ланка

По случай Св. Валентин авиокомпании и туроператори предлагат отстъпки за пътувания и ваканции. „България Еър“ стартира промо кампания “Любов от пръв полет”.

До 20 февруари може да закупите самолетен билет и да резервирате втори билет за същия полет с 50% отстъпка

Изборът от дестинации за романтично пътуване е повече от голям. Всеки, влюбен в пътешествията, може да подари на себе си и половинката си незабравими спомени и приятни емоции с пътуване до вечния град Рим или до романтичния Париж, където да да се наслади на гледката от Айфеловата кула. Празникът може да се превърне в незабравим и с разходка из величествената Прага или с пътуване до някоя по-екзотична дестинация като Лисабон или Палма де Майорка – това са само част от всички красиви места, които всеки може да посети изгодно заедно с любимия си човек.

Кетъринг

Всеки гост на „България Еър“ има възможност да се възползва и от допълнителни услуги, с които празникът на влюбените ще започне още по време на полета. В цената на всички самолетни билети, са включени 1 бр. ръчен багаж до 10 кг, 1 дамска чанта/лаптоп, вкусен кетъринг на борда, както и безплатен check-in.

Екскурзии

Туроператори пък предлагат десетки места, които са се посетят за празника на влюбените. Част от тях са в България, но и има такива и до екзотични дестинации. Така например в момента има оферти за карнавала във Венеция. Цената е 475 лева и включва самолетен билет, три нощувки със закуски. Така за двама сумата набъбва на 950 лева.

1600 лева на човек пък струва екскурзия до Шри Ланка. В цената е включен билетът за самолет, сафари и 6 нощувки със закуски в пет звезден хотел. Има и редица предложения за пътувания в страната в планински и спа курорти.

Добавете Вашия коментар

TOP