За Свети Валентин: 500 лева за романтичен уикенд с джакузи

13 Януари 2021 | 11:44
0 коментара
Бизнес

500 лева средно излиза романтичен уикенд за Свети Валентин за двама в къщи за гости и хотели в страната, пише „Телеграф“. 

Така например 490 лева струва двойна стая в къща, оценена с три звезди, в Кюстендил. Цената включва закуски и вечери и ползване на сауна и джакузи. С 29% отстъпка пък се предлага почивка в планината на 22 километра от Габрово, в местността Узана.

Офертата е за уикенда около 14 февруари и е 96 лева на човек с включени две нощувки със закуски и вечери. Така за двойка цената е 192 лева. Хотелът предлага на своите гости ръчно приготвен пълнозърнест хляб с квас, прясно приготвян всеки ден – грахам, ръжен и лимец.

- Реклама -

Ръчно приготвени сурови торти и бонбони без захар, веган, но само с предварителна заявка. Любителите на силните усещания могат да се насладят на разходка със снегомобил, както и походи с коне до върховете Шипка, Исполин и Мазалат.

Намаление

69 лева на човек или 136 лева за двама струва нощувка в тризвезден хотел в Луковит. В цената е включена закуска, романтична вечеря и ползване на спа зона и закрит топъл басейн. Хотелът предлага намаление за гости, които имат желание да прекарат две нощувки, като втората е 25 лева и включва нощувка със закуска.

Парти с диджей за празника на влюбените пък предлагат хотелиери в Троян. Цената на еднодневен пакет за двама е 130 лева. В него е включено нощувка, закуска и романтична вечеря с бонус чаша червено вино. В цената на пакета е включено еднократно посещение на сауна, малък контраснет басейн и хидромасажор.

За 700 лева пък може да се резервира къща за две нощи с барбекю за 10 човека близо до Радомир. Тя разполага с кухня, джаги, тенис маса и интернет. Собствениците предлага на гостите си бутилка вино подарък.

Чужбина

Заради въведената карантина и PCR тестове пътуването извън страната е силно ограничено. Има обаче оферти за дестинации, за които няма ограничения, като една от тях е Занзибар. Цената на ваканцията е 2640 лева на човек за седем нощувки в периода 12 -18 февруари.

Цената включва директен полет от София до Занзибар, настаняване в хотели с 4 звезди на база закуска или ол инклузив, трансфери и водач от България.

Добавете Вашия коментар

TOP