ЗА ПЪРВИ ПЪТ! ОБЩИНА САНДАНСКИ ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА ДЪРЖАВНИЯ ЛИЧНО-ОТБОРЕН ШАМПИОНАТ ПО КОЛОЕЗДЕНЕ!

09 Юни 2021 | 07:19
0 коментара
Общество

 За първи път в община Сандански ще се проведе Държавен лично-отборен шампионат по колоездене за юноши младша възраст и девойки старша възраст. Надпреварата се организира от община Сандански и Българска федерация колоездене.

Старт на шампионата ще бъде даден на 12 юни /събота/, от 16:00 ч. пред сградата на община Сандански с дисциплината бягане по часовник – девойки старша възраст и юноши младша възраст, които ще изминават едно и също трасе, с дължина 12 км.

Старт на втория колоездачен ден ще бъде даден на 13 юни /неделя/, точно в 09:30 ч. на пл. „България“ за дисциплината общ старт – девойки старша възраст и юноши младша възраст, които ще изминават едно и също трасе с дължина около 60 км. Трасето обхваща Сандански-Поленица-Джигурово –Ласкарево –Склаве-Спатово-Ново Делчево и обратно до Поленица /2 обиколки/.

Финалът ще бъде на площад „България“, където в 12:15 ч. ще се състои награждаването на победителите. Талантливите състезатели на България ще могат да покажат най-доброто от себе си и ще бъдат оценени от съдийска колегия. За община Сандански, която е „Европейски град на спорта за 2021 г“ провеждането на състезание от държавния лично – отборен шампионат по колоездене е привилегия и сигурен знак за утвърждаване и развитие на спорта.

Във връзка с провеждането на Държавен лично-отборен шампионат по колоездене в община Сандански, апелираме към водачите на моторни превозни средства да преустановят паркирането на автомобилите си на: 12 юни /събота/, от 15:00ч. до 19:00 ч. -по бул. „Свобода“, ул. „Тодор Каблешков“, ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Бистрица“. 13 юни /неделя/, от 08:00 ч. до 13:00 ч. -по бул. „Свобода“, ул. „Тодор Каблешков“, ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Младост“ в посока с. Поленица /ул. „Първи май“ и ул. „Македония“/ и централните улици на с. Джигурово, с. Ласкарево, с. Склаве, с. Спатово и с. Ново Делчево.

Посочените маршрути ще бъдат затваряни поетапно за движение за провеждане на Държавен лично – отборен шампионат по колоездене за юноши младша възраст и девойки старша възраст.

Добавете Вашия коментар

TOP