За пример: Община Кресна раздава безплатни козунаци за Великден на 1600 пенсионери

25 Април 2024 | 10:21
0 коментара
Общество
Благоевград
За пример: Община Кресна раздава безплатни козунаци за Великден на 1600 пенсионери

Вече години наред за Великден в община Кресна добротворството и грижата за възрастните хора е на дневен ред за кмета Николай Георгиев и неговата администрация. Традицията ще бъде спазена и тази година. За един от най-светлите християнски празници към всички пенсионери отново ще има жест на внимание и уважение от страна на кметския екип.

 

„Благотворителността е велико човешко дело и се стремим винаги да помагаме на тези, които се нуждаят от подкрепа. Разбира се, че това зависи и от възможностите на Община Кресна. Тази година за великденските празници ще раздадем пресни и вкусни козунаци на всички пенсионери, които са 1600. Ще направим организация, за да може всеки възрастен човек да получи в дома си своя козунак“, заяви днес кметът на община Кресна – Николай Георгиев, по чиято инициатива се провежда тази благотворителна акция за Великден.

 

Винаги с усмивка и винаги с блага вест за най-светлия християнски празник общинските служители ще обходят всички населени места в общината, за да посетят всички пенсионери и да им засвидетелстват вниманието и грижата на ръководството и на служителите на Община Кресна.

Добавете Вашия коментар

TOP