За пример! Двойка пенсионери трогна цяла Дупница с постъпката си

30 Април 2023 | 12:26
0 коментара
Общество
Кюстендил
За пример! Двойка пенсионери трогна цяла Дупница с постъпката си

Двойка пенсионери трогнаха цяла Дупница с действията си. Баба Елена и дядо Васил са открили загубено портмоне и без никакво забавяне са го предали в полицията.

През цялото време дядото, който е диабетик, се притеснявал дали нещо не липсва от порфейла на жената, но за щастие всичко било наред.

Собственичката на загубена вещ е задължена на възрастната двойка, която може само да е пример за по-младите поколения.

"Искам да изкажа огромната си благодарност към семейство Елена и Васил Васеви, както и към дежурния полицай в Районно управление-Дупница Стефан Попов. Днес докато съм тичала по задачи, незнайно в кой момент, съм изгубила портмонето си с пари и документи.

Баба Елена го намерила и заедно с нейния съпруг го занесли в РУ-Дупница. Полицай Стефан Попов се свърза с мен, а семейството ме чакаше във фоайето. Двамата държаха да се уверят, че всичко е непокътнато. Дядо Васил е диабетик, който истински се притесняваше да не би нещо да липсва.Двамата с баба Елена бяха най-щастливите хора, когато им казах, че всичко е вътре и недокоснато…На този свят има такива добри ЧОВЕЦИ!", категорична е Надя Димитрова.

Стотици потребители поздравиха баба ЕЛена и дядо Васил в мрежата.

"Вярвам, че има много добри и сърдечни хора. Дано има и все повече. Да бъдат здрави и Бог да ги благослови за добрината", пише Елина З.

"Даа, има все още такива хора! Да бъдат здрави и съм сигурна, че успешно са продължили доброто чрез възпитанието на децата им!", добавя Галина С.

Добавете Вашия коментар

TOP