За поредна година жители и гости на Добринище ще се насладят на фолклорни песни и народни танци

06 Юли 2022 | 16:34
2 коментара
Култура
За поредна година жители и гости на Добринище ще се насладят на фолклорни песни и народни танци

За 11-та поредна година жители и гости на гр. Добринище ще се насладят на мелодични фолклорни песни и завладяващи народни танци. Талантливи самодейни състави от региона и страната ще представят автентичното ни богатство.

Събитието ще бъде на 16.07 /събота/ от 19:00 часа на пл. „Независимост“. То е организирано от Община Банско, кметство Добринище и НЧ “ Димитър Благоев 1925″.

Гостуват ТС“ Подгорие“ към НЧ „Антон Попов 1952 “ с. Скрът, ТС „Гайтан“ – Първомай, ЖПГ „Подгорски славей“ – НЧ “ Антон Попов 1948″ с. Яворница и ТК “ Подгорски ритми“ – НЧ “ Просвета 1928“.

Добавени коментари

До Баненски публикува:
06 Юли 2022 | 20:52
Ей ръб, я стига се ядосва че не си бил до сега депутат! Нямаш качествата, не се напиняй!
Браво на талантите! публикува:
06 Юли 2022 | 18:09
Не пропускайте събитието!Отидете да погледате и да послушате-да се насладите на чудния български фолклор.Наслада за очите ще е да видите на върха на хората единият от създателите на това чудо-нашият бивш и никога бъдещ депутат-г-н Александър Мацурев.Този път той умело ще кърши "опашката" на хорото.Вече е тренирал."Голем мерак" е за депутатско място,но този път няма подкрепата на Г.Икономов,та и кмет няма кой да го избере!И-ха,у-ха - рипай Саше и не спирай!

Добавете Вашия коментар

TOP