За отмъщение: Пуснаха порно клип с 16-годишна от Банско

06 Септември 2022 | 12:16
4 коментара
Общество
За отмъщение: Пуснаха порно клип с 16-годишна от Банско

Непълнолетно момиче изпадна в шок, след като клип с порнографско съдържание и нейно участие е разпространен в социалните мрежи. Сигналът е подаден вчера в полицейското управление в Банско, откъдето е девойката.

Оказва се, че клипът е заснет през април, но явно този, който го е разпространил е решил да отмъщава сега и е пуснал кадрите, съобщава Struma.com. Полицаите започнаха издирване на автора на клипа, който е свален от мрежата.

 

Социалните мрежи в последните няколко години стават място, което дава възможност за дискредитиране, оплюване и отмъщение – безнаказано. Функцията им да се създават ползотворни контакти и приятелства се изроди и все по-често те биват използвани не по предназначиение със съдържание, което би могло да бъде наречено престъпно.

Добавени коментари

Мими публикува:
06 Септември 2022 | 23:51
Тя е на 14г.!!! Още по-шокиращо. Докато навърши 16г ще да е станала пълен парцал-гнусна изтривалка.. Блякс....
А браво! публикува:
06 Септември 2022 | 20:37
Да мине статия без участието на Мацурев! Само да не излезе партньор на П.Р.-ът на общината?!Защото сам не може-трябват двама.
Ставри публикува:
06 Септември 2022 | 12:56
ПР-ът на общината е сниман в гей порно с друг банскалия и не се шокира, но какво ще каже кмета? Очаквайте скоро подробности.
Лили публикува:
06 Септември 2022 | 12:51
Да участва в порноклип не я шокира, но да се пусне публично -да! А родителите й не са ли шокирани? Не са ли ѝ отвъртели няколко шамара?

Добавете Вашия коментар

TOP