За кой ли път? Автовоз и джип се сблъскаха на оживено кръстовище в кв. "Грамада", шофьорите се отърваха невредими

10 Октомври 2017 | 15:05
2 коментара
Общество

70 - годишна шофьорка на Джип „Киа” се удари в автовоз „Мерцедес” и предизвика задръстване на възлово кръстовище в кв. „Грамада” на Благоевград.

Инцидентът стана малко след 14 часа днес, на кръстовището, намиращо се на улиците „Евтим Драганов” и „Иван Михайлов” в благоевградския кв. Грамада, за излизане в посока „Метро”.

Вседствие на катастрофата, жената е с леки наранявания, но без опасност за живота.

Според очевидци, тя се е движела с нормална скорост и при завиването е засечена от идващия от долу автовоз, който не спазил предимството и ударил джипа .

И двамата водачи на автомобилите незабавно са транспортирани до Спешен център в Благоевград за преглед, при който се оказало, че са само с леки наранявания и уплах.

На мястото на инцидента са и органите на реда, които все още установят причините за него.

Добавени коментари

боже опази... публикува:
10 Октомври 2017 | 16:41
Станой е прав, но там полицаите не правят нищо а поне 2-3 дни от седмицата паркират и стоят по няколко тира с жито, или автовози, както и автобуси пътуващи за итавия, пътя се стеснява и от двете страни но явно на някои се плаща за да им се позволява да си правят каквото искат. Къде са полицията, къде са ДАИ?
СТАНОЙ публикува:
10 Октомври 2017 | 16:27
АЗ НЕЗНАМ, КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕ НА ТАЗИ УЛИЦА ЕВТИМ ДРАГАНОВ, ТА ОБЩИНАРИТЕ ДА ВЗЕМАТ КАРДИНАЛНИ РЕШЕНИЯ. ДВИЖЕНИЕТО ПО ТАЗИ УЛИЦА Е ПО ГОЛЯМО ОТКОЛКОТО ПО МАГИСТРАЛА ХЕМУС. ИЛИ ТРЯБВА НЯКОЙ ДА УМРЕ ТА ДА СЕ ЗАВАЙКАТ ТОГАВА "КОЙ Е ВИНОВЕ"

Добавете Вашия коментар

TOP