За кмета на Община Белица Радослав Ревански няма невъзможни неща

13 Ноември 2020 | 11:37
5 коментара
Общество

Още един изпълнен ангажимент от кметът на Белица.

Днес той се чувства особено щастлив от одобрения проект на общината от Министерството на образованието и науката на Република България „ Изграждане, пристрояване, надстрояване и реконструкция на детската градина“ в най-голямото село на общината  Горно Краище.

Проектът е на стойност 600 хил. лв., а основната му цел е да се създаде благоприятна среда и необходимите съвременни условия за малчуганите в селото. За намаляване на недостига на места и осигуряване на здравословна физическа среда за осъществяване на отглеждане, възпитание и обучение на децата в детското заведение.

„ Всяко дете има свещеното право да играе, да ходи на училище, да бъде обичано“ , споделя кметът Ревански. „А ние възрасните сме длъжни да му осигурим правилната среда за това, в която то да се учи и расте здраво и щастливо“.

Добавени коментари

Бабечанин публикува:
15 Ноември 2020 | 03:03
Въздухар, соло ташак на ведат хюсеин се един дол нещасници
жител от Белица публикува:
13 Ноември 2020 | 21:27
Добре, облика се промени, но в момента в общинския център цари страшна мърсотия. Улиците още с влизането в града са пълни с пясък, останал още от зимното опесъчаване, листа, бурени по тротоарите, пълни контейнери с боклук,разхвърлян около тях,с чиста съвест ще кажа че от околните общини, Белица е най-мръсната. Липсва организация, липсва и съзнание у хората.
Якоруда публикува:
13 Ноември 2020 | 18:14
Де да беше и при нас така. БРАВО Ради
Селянин публикува:
13 Ноември 2020 | 13:07
Браво на кмета РЕВАНСКИ! Обаче има малка неточност, село Горно Краище не е най-голямото в общината, а село КРАИЩЕ!
Темида публикува:
13 Ноември 2020 | 12:35
Браво на този млад човек!

Добавете Вашия коментар

TOP