За "Добре дошъл"! Санданчани освиркаха евродепутата Андрей Новаков по време на празника на града

02 Май 2019 | 16:41
2 коментара
Общество

Десетки санданчани освиркаха кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков по време на днешния празник на града.

Той бе специален гост в Сандански по покана на кмета на общината - Кирил Котев. 

Кандидатът за евродепутат посети манастира „Свети свети Козма и Дамян” и бе сред миряните по време на водосвета и тържествената литургия, отслужени от Негово Високопреосвещенство Неврокопски митрополит Серафим.

Специално за празника на града в светата обител бе донесена с литийно шествие чудотворната икона на Света Богородица от град Мелник.

Очаквано, в поканата на кмета Кирил Котев, Новаков съзря прекрасна възможност да си направи пиар, като не пропусна да проведе кампанията си най - безсрамно пред храма, разговаряйки с хората и по думите им обещавайки им - какво ли не.

Много от тях открито го поругаха за поведението му и коментираха:

"Младо, хубаво момче, но много лъже. Толкова години зад депутатската банка в Брюксел, а нищо за народа. Сега дошъл тук, приказки да разказва, срам ако няма, поне страх от Бога да има", гневно заяви една от присъстващите на церемонията.

75 - годишен господин пък бе лаконичен:

"Дошъл тук да ни убеждава, как заради нас е на работа в чужбина, за да ни оправи живота. Не го ли е срам да лъже по този начин? Дойде сега, защото и той като другите има нужда от нас, да гласуваме пак за тях, но този път никой не им вярва. Къде бяха всичките преди няколко месеца? По курорти и почивки, въпреки, че хората гладуват. Тръгнали по Великден яйца и козунаци да раздават и мислят, че някой им вярва. Жалка работа, много жалка, затриха хубавата ни родина", просълзено заключи той.

В края на посещението си Андрей Новаков разгледа и новата художествена галерия в Дома на културата в Сандански.

Добавени коментари

срам публикува:
02 Май 2019 | 21:14
тоя какъв лицемер е и как лъже свършено е и с него
гласоподавател публикува:
02 Май 2019 | 16:48
Никой не се интересува от народа.Той е само електорат.

Добавете Вашия коментар

TOP