За ЧРД! Депутатът от БСП Н. Бошкилов преметна готварската престилка, замеси тестото за коледните сладки у дома

24 Декември 2018 | 14:07
0 коментара
Хайлайф

Народният представител от БСП Николай Бошкилов преметна готварската престилка и замеси тестото за коледните сладки у дома.

Депутатът, който на Бъдни вечер празнува рожден ден разкри, че очаква с нетърпение семейната вечеря, когато на трапезата ще седне цялото семейство.

По повод на празника му днес, телефонът му прегря от звънене,  още от най – ранните часове на деня, да го поздравят се обадиха десетки политици, приятели и роднини.

Традиционно обаче, първите пожелания за здраве, щастие, любов и късмет към Николай Бошкилов отправиха съпругата, сина и дъщеря му.

Рожденият ден на обичания политик съвпада с празника Бъдни вечер, който по думите му е най-важната семейна вечеря в годината.

Пред наш репортер, Николай Бошкилов каза, че ще празнува вкъщи със семейство си.

Той разкри, че заедно със сина си вече са в трескава подготовка за Коледа и двамата по мъжки изработили коледните сладки.

„Да си рожденик на Бъдни вечер е Божия благословия. Не случайно казват, че родените на този ден са родени под щастлива звезда. Аз съм живият пример за всичко това – имам прекрасно семейство, което обичам, уважавам и ценя повече от всичко друго. Чувствам се късметлия с тях, виждам любовта на хората в очите ежедневно и това ме прави истински щастлив. Пожелавам на себе си  и всички хора, здраве, щастие, любов и късмет и никога да не губят вярата в себе си”, коментира Николай Бошкилов.

Добавете Вашия коментар

TOP