ЗА 10-ти ПЪТ ИЗЛОЖБА „СИНТЕЗ НА ИЗКУСТВАТА“ В БАНСКО

09 Август 2022 | 16:51
4 коментара
Култура
ЗА 10-ти ПЪТ ИЗЛОЖБА  СИНТЕЗ НА ИЗКУСТВАТА  В БАНСКО

Не пропускайте да посетите изложбата Синтез на изкуствата, която е подредена в Дома на изкуствата към Музеен комплекс-Банско. Тя ще бъде отворена за арт ценителите до 13 август.
За десети пореден път програма „Произведено в България” излага живописни творби на утвърдени и млади български художници като съпътстващо събитие на джаз фестивала в Банско.
Стремежът ни е да популяризираме българското изкуство и младите творци, споделя Адриана Цанова, куратор на изложбата.
 

Добавени коментари

Да отворим въпросът за финансите публикува:
10 Август 2022 | 09:55
Нас и Вас вече изяснихме кой ни финансира. Въпросът е :Кой финансира Мацурев вече цяла година,че и повече,да води тази "своя кампания" по села и паланки в цялата област??? А това са много пари! ОТ КЪДЕ СА???Дали от механата,от собственият му джоб или от "чекмеджето на Бойко"...ОТ КЪДЕ? Явно,че интересът е И "страничен"!
Отговор публикува:
10 Август 2022 | 09:44
Не е нужно да получаваш пари,за да пишеш истината за един ГЛУПАК. Мотивацията е друга-да се пишат неистини,глупости и незаслужени хвалебствия за някой си,който не притежава ни едно от споменатите качества и без пари ни мотивира да отваряме очите на тези,които сляпо ще повярват в това,което НЕ Е!НЕ може да те е страх от един жалък некадърник,който се използва за маша в ръцете на някой.А колко пари са ни платили,за писане с/у Мацурев отговорът е лесен-А колко и кой Ви плати,за да пишете такива ГЛУПОСТИ за него,кой ще има полза от пребиваването на една кукла на конци в парламента и за хората ли ще бъде полезен или за НЯКОЙ друг??? Та не само на Кошерината,ами и на Палигоден или в Дъбовец да си правите срещи -на банскалии им все едно!Резултатът,резултатът е важен!БАНСКО не ОБИЧА МАЦУРКО!!!Видяхме го с широко отворени очи.Просто това не е нужният екземпляр.Търсете друг.Жалкото е,че не се вижда друг по-кадърен на хоризонта.
Хахах публикува:
10 Август 2022 | 01:48
Колко пари са ви платили за да пишете коментари срещу Мацурев или нещо друго е имало в м. Кошерината? Страххх, страх вие от него ……
Всичко е изкуство публикува:
09 Август 2022 | 21:50
Да си вечен кандидат-депутат,без да те избират,защото си боклук-също е изкуство!И в Банско си имаме такъв.При всички избори-ето ме и мен! Аз съм най-добрият,най-влиятелният,най-можещият,най-знаещият,най-близкият до Бойко Борисов...за Мацуревпобеда,а всички ние останалите сме говеда.Такава е агитацията на този кандидат за всичко-сега като не го изберат-догодина ще е пък кандидат-кмет.Професия депутат.Затова сме толкова добре,защото общо взето това са ни управляващите.Какво да си говорим.

Добавете Вашия коментар

TOP