Ъндърграундът и купувачите на гласове искат връщането на полицейски шефове в ОДМВР-Благоевград

12 Юни 2023 | 13:47
13 коментара
Общество
Благоевград
Ъндърграундът и купувачите на гласове искат връщането на полицейски шефове в ОДМВР-Благоевград

Ъндърграундът и купувачите на гласове искат връщането на полицейски шефове в ОДМВР-Благоевград, съобщават източници на Pirinsko.com.

Започват очакваните рокади по върховете на властта, след като България вече има редовно правителство. Традиционно всяка нова власт започва управлението си със смяна на най-важните представители на държавата, Областните управители и директорите на Областните дирекции на МВР.
Очаквано до броени дни ОДМВР-Благоевград ще бъде с нов директор, като най-вероятно Старши комисар Георги Кандев ще довърши кариерата си в Главна Дирекция Национална Полиция - ГДНП София.

Под сурдинка в Югозапада се коментира, че ъндърграундът и купувачите на гласове искат връщането на полицейски шефове в ОДМВР-Благоевград, които през 2021 година бяха преместени в други дирекции заради скандални разпореждания чрез "вайбър" приложение: "до второ нареждане да не се посещава циганската махала преди да се получи разрешение от началника" с което бе забранено влизането на полицейски коли в ромските махали на територията на област Багоевград. В скандала бе замесен началника на отдел „Криминална полиция“ Димитър Кръстев, може би защото във "вайбър" групата на криминалистите излезоха скандалните разпореждания. Подобни чатове е имало и във "вайбър" групата на охранителна полиция, които чрез началниците на полицейските управления са давали устни разпореждания на полицейските патрули.
По този повод Служебното правителство на Румен Радев разпореди незабавна проверка и рокади в полицейската дирекция на МВР-Благоевград.   

Припомняме, че директорът на ОДМВР-Благоевград Дойчин Дойчинов, заедно с началника на отдел „Криминална полиция“ Димитър Кръстев и ексшефът на „Охранителна полиция” в Благоевград Антон Доклев бяха преместени в София и Кюстендил, като се надяват един ден да се завърнат и довършат кариерите си в родния край.

Благоевградският полицейски инспектор Антон Доклев се премести на работа в ОД на МВР – Кюстендил. 49-годишният инспектор бе назначен в служба „Контрол на общоопасните средства“. Това е поредната кадрова промяна за него през последните 9 месеца на 2021 год.. През юни той бе свален от шефското място на отдел „Охранителна полиция“ в ОД на МВР – Благоевград, след като начело на дирекцията застана Старши комисар Георги Кандев.

На практика Антон Доклев изкара 2 години на шефското място, което зае през 2019 г. след напускането на Георги Кьосев. С идването си новият полицейски директор комисар Георги Кандев освободи и началника на отдел „Криминална полиция“ Димитър Кръстев. Двамата полицейски шефове бяха понижени, като Доклев бе изпратен като разследващ полицай в Банско, а Кръстев в Петрич.

Три месеца след това Кръстев се премести, като разузнавач в едно от софийските полицейски управления. Доклев издържа на новата служба в Банско половин година повече, но и той предприе действия за преместване на друго място.

Иначе професионалният стаж на Антон Доклев е основно в „Охранителна полиция“. Започва като служител в автопатрул, бил е квартален инспектор, началник „Охранителна полиция“ в Първо РУ – Благоевград, гл. инспектор в сектор „Охранителен“ и стига до началник на отдела, като към днешна дата неговия пост заема Димитър Ичев.

Ъндърграундът и купувачите на гласове искат връщането на полицейски шефове в ОДМВР-Благоевград

Добавени коментари

Марио Асьов публикува:
02 Август 2023 | 13:05
Другите информационни медии трият коментарите за Якоруда. Явно властите окупирали града вече 20 години така нареждат. Жалко за това. Нищо няма да променят. В Якоруда никой не иска Беди, Карафеиз, Айша Х, Сабиха П., Куцузо, Пачката, Джама, Кавалов, Хърльови и подлогите им. Есен на местните избори всички до един ще бъдат изметени. Тези управници са позор за града, обградиха се само с братовчеди, комшииски назначения и щуробаджанащина. Нищо не направиха за Якоруда, за 20 г управление.. провал.. дпс им би шута, но те още се надяват... всяко начало има и край.. и вашият дойде.. това ли е елита на Якоруда, които не знаят чужд език, които са неграмотни половината съветници, които не отвориха нито едно работно място за 20 години, които ви прогонена от Якоруда да се считате по чужбина на гурбет, а те тук си крадат и за тях чужбина е Общината.. ЗА БЕДИ. О, ЗА КАРАФЕИЗ, ДЖАМА, ПАЧКАТА, ДЖЕКИ, АЙША Х. САБИХА П. - това са пиявици кърлежи които само смучат от програмите а ви хвърлят трохи
До Бриндо публикува:
14 Юни 2023 | 16:44
Какво значи неговият пост заема...? Да не му е отреден пожизнено или си го е придобил с нот.акт. Дебилефф.
Sms публикува:
13 Юни 2023 | 11:59
Това са на Козаро от Лешко писаници то си личи колко неграмотно е писано . Комисар пазач на свинекомплекс пародиооо
Пепи Еврото публикува:
13 Юни 2023 | 07:39
Тони ще ти върна твоите 3 000 за последния конкурс имаш мъжката ми дума
Института по психология публикува:
12 Юни 2023 | 22:57
Какво коментирате наши пациенти. За лудия, като за умрелия ...Нищо. този плешивия е едно нищо. Пъл ен психопат. Лека нощ.
МВР отмъстител публикува:
12 Юни 2023 | 22:20
Тая статия е отчаян вопъл за спасение от господин зама Маламир.Поръчка ама без резултат.Маламирчо,колкото по-бързо проумееш,че спасение няма да има, толкова по-добре за теб. Интригите ти бяха в повече, но дойде и твоят час.Доклев и Кръстев по твои доноси ги направиха дознатели, сега е твой ред да поработиш.Да поизцапаш поръчковите костюмчета.Шоуто предстои утре!
Ивайло Не Царо, а свинаро публикува:
12 Юни 2023 | 20:14
Бишкаро никога нее бил патрулен полицай. Тов никога не миже да бъде наречен полицай. Тоя дето се плаши от секата си оти може она да измисли нщо по умно от него. Тоя дето ежедневно злоупотребява сьс служебното си положение, като ползва служебни коли и отклонява патрулите да го докарват от кюстендил до благоев и не само, тоя дето е по голям от плюшкин, Тоя е срам за Мвр, тоя дето нареди ичев да не му пречи на айдуклъко, тоя е следващият след зашката. Бог забавя, но не забравя.
Мвр публикува:
12 Юни 2023 | 20:14
Доклев като се пенсионира ще е като Кочев пълен помияр , които никой не желае да вижда и чува. И да си слага колана и да внимава къде паркира , горко му колко народ го чака
Лешко публикува:
12 Юни 2023 | 20:09
Доклев беше пазач на свинекомплекса никакъв полицай не е бил тоя козар измислен. Просто владее дълбокото г....
Мазуро публикува:
12 Юни 2023 | 16:29
Ванка Доклев не го ли канеше на Банкети и него да го снимаш с камерата?Не траси ли ушите там ?Бъди мъж бе мухльооо.
Ами сега публикува:
12 Юни 2023 | 16:17
Пепи Еврото е пътник длъжник е на бишкаро за един от конкурсите не му даде съответният дял
Първо публикува:
12 Юни 2023 | 15:56
Споко Доклев е пътник
Мвр публикува:
12 Юни 2023 | 15:54
МалУмов интригите и клюките ти приключват скоро

Добавете Вашия коментар

TOP