Възстановен е сигналът на един от мобилните оператори в района на Рилския манастир

05 Декември 2022 | 12:41
0 коментара
Общество
Възстановен е сигналът на един от мобилните оператори в района на Рилския манастир

Възстановен е сигналът на А1 в района на Рилския манастир, съобщиха за БТА от мобилният оператор. Оттам потвърдиха, че е имало проблем със сигнала заради нарушено подаване на електроенергия при базовата станция на доставчика на мобилната услуга. Такъв проблем има и с останалите оператори, чиито станции са разположени на терен, чийто собственик има задължения към електроснабдителното дружество. 

Случвало се и на няколко пъти да имаме проблем със сигнала в района заради неплатени сметки от страна на наемодателя ни. Последния път, заради отсъствието му, отстраняването на проблема се е забавило. Въпреки това подаването на сигнал е било възстановено още на 2 декември, казаха за БТА от А1. Оттам посочиха още, че за разрешаването на затрудненията със сигнала се мисли и за поставяне на дизелов генератор.

Оплаквания са получени и от наши абонати, които ние ще компенсираме заради невъзможността да използват услугата ни, казаха още от А1. Оттам посочиха още, че търсят дългосрочно решаване на проблема, за да не се стига до нови усложнения.

Имаме договор със собственика на имота, на когото плащаме наем. От друга страна изграждането на нова базова станция в района би отнело около двегодишен период, казаха още от А1.

Добавете Вашия коментар

TOP