„Възраждане" готови за съставяне на кабинет

05 Октомври 2022 | 12:53
0 коментара
Политика
Възраждане готови за съставяне на кабинет

От „Възраждане“ са готови със свой състав на кабинет, това съобщиха те пред медиите. Трябваше да има пресконференция, на която от партията да коментират резултатите от изборите на 2 октомври, но тя беше стопирана от лидера им Костадин Костадинов заради по думите му присъствието на някои медии.

"Единственият мандат, който ние ще подкрепим, е такъв на "Възраждане". Ние сме готови със свой кабинет и ще го представим, ако президентът връчи на "Възраждане" третия мандат. Най-вероятно отиваме на нови избори", посочи на излизане Костадинов.

Трябва да съставим кабинет, който да извади страната от кризата

От партията ще иницират преговорен екип в 48-ото Народно събрание относно влизането на България в еврозоната. Те са категорично против това и настояват въпросът да се реши с референдум, инфорвира Дарик.

"Най-важното нещо е България да продължи да живее в мир. Защото правителството, което в момента се създава, т.нар. евро-атлантическо, има една основна цел и тя е да вкара България във войната. България няма нужда от евро-атлантическо правителство, а има нужда от българско правителството, каквото няма от десетилетия", посочи Костадинов.

Добавете Вашия коментар

TOP