Възобновява се работата на пазарите в Банско и Разлог

15 Април 2021 | 16:52
1 коментара
Бизнес

Със заповед на кмета на община Банско Иван Кадев се възобновява дейността на Дневния център за възрастни хора, Дневния център за лица с увреждания, Центъра за социална рехабилитация и пенсионерските клубове по населените места в община Банско.

Възстановява се и работата на пазара за промишлени стоки в Банско, който се организира всяка неделя, както и пазара за промишлени стоки и зеленчуци в град Добринище, който се провежда всяка сряда. 

В Разлог кметът инж. Красимир Герчев също разреши провеждането на търговска дейност на открито за реализация на произведената от земеделските производители продукция - посадъчен материал, зеленчуци, и др. при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки във връзка с пандемията от Ковид 19. 

Първият пазарен ден в Разлог след шестмесечно прекъсване ще бъде в понеделник 19.04. Пазар на открито в община Разлог се провежда и в село Баня - всеки четвъртък

Добавени коментари

никой публикува:
15 Април 2021 | 18:44
и какво? трябваше герб да падне от власт, че местните кметове да се сетят, че баба Иванка от Горно Драглище, ако не си продаде разсада, който е правила няколко месеца, няма да и стигнат парите от пенсията за лекарства, ток, вода и т-н? И хайде моля ви се без данъчни на тези пазари, че да глобяват хората заради немотията им

Добавете Вашия коментар

TOP