Възмутително! Детска площадка в Благоевград се превърна в... пасище за коне

10 Май 2023 | 11:04
3 коментара
Любопитно
Благоевград
Възмутително! Детска площадка в Благоевград се превърна в... пасище за коне
Отвързани коне се разхождат свободно из детска площадка в благоевградския квартал "Еленово", видя Pirinsko.com

Животните всеки ден правят компания на майките в градинката, а те се притесняват, че децата им могат да пострадат.
 
Обикновено конете пасат на поляна, но често стигат чак до жилищните блокове и детските площадки в квартала.
 
Жителите в квартала казват, че конете всеки ден ги навестяват. Докато малките играят, а големите отмарят на детските площадки, животните необезпокоявани се хранят.


Кончетата още веднъж инспектират детската площадка в Еленово и освен нея. Няма ли кой да накара притежателите да си ги приберат?, написа дама във фейсбук.

Други пък споделят, че това е постоянно срещана панорама в кв. " Еленово " и питат къде са институциите, които би трябвало да се оправят с такива обстановки, които вместо казус, са всекидневие.

Добавени коментари

Благоевградчанин публикува:
10 Май 2023 | 13:22
Също да довабя ,че статията ви закъсна, те доста преди вашите интригански статии си свършиха работата, спрете да лъжете нас гражданите като създавате интриги!
Благоевградчанин публикува:
10 Май 2023 | 13:20
Защо отново и отново пишете глупости без да сте наясно с нещата и пак да лъжете хората? Лично видях с очите си от блока в който живея бях на терасата и момчетата от общинския инспекторат веднага се стекоха на помощ след веднага поддалия се сигнал към тях. Намериха собственика на конете и човека си ги прибра! 95℅ от статиите ви са нарочно за да създавате интриги, жалка работа наистина...
Кака Кера кОрв@т@ публикува:
10 Май 2023 | 11:59
Безплатно наторяване на тревата с естествен тор. А и хлапетата да видят жив кон, а не само на картинка. Да ги отведат да пасат и пред Общинския съвет и да осмърдят кабинета на кмето!

Добавете Вашия коментар

TOP