ВЪЗХОД! Адв. Надежда Самарджиева от Добринище е избрана за зам.-председател в 48-ото Народно събрание

22 Октомври 2022 | 05:35
8 коментара
Политика
ВЪЗХОД! Адв. Надежда Самарджиева от Добринище е избрана за зам.-председател в 48-ото Народно събрание

Адвокат Надежда Самарджиева от Добринище е избрана за зам.-председател в 48-ото Народно събрание. 

Парламентът избра зам.-председателите на Народното събрание. Гласуването се извърши ан блок. Гласуваха 234 народни представители, като всичките бяха "за".

И така всички, номинирани от седемте парламентарни групи, бяха избрани едновременно.

 

От ГЕРБ излъчиха Росен Желязков, който влезе като депутат в 48-ото НС като водач на листата на партията в Пиринско, от ПП – Никола Минчев, ДПС – Йордан Цонев, „Възраждане” – Цончо Ганев, БСП – Кристиан Вигенин, ДБ предложи ген. Атанас Атанасов, а от партията на Стефан Янев излъчиха адвоката от Добринище Надежда Самарджиева.

48-ото НС ще има 14 секретари - по двама от всяка от парламентарните партии.

За ГЕРБ това са Стефан Апостолов и Илтер Бейзатов,

за ПП - Стою Стоев и Васил Стефанов,

ДПС - Небие Кабак и Павлин Кръстев.

Искра Михайлова и Стоян Таслаков ще представят "Възраждане",

Вяра Емилова и Явор Божанков - БСП,

Иван Белчев и Любен Иванов - ДБ, а

Лилия Недева и Георги Самандов - БВ.

Добавени коментари

ДААА публикува:
22 Октомври 2022 | 21:40
Водата ще стане 5 лева но никой нищо не коментира, този иска кредит 17 мил. всички си мълчат. После тока бил скъп..................няма една помпа от водохващането до Благоевград изключая турбините за рлектричество. Я малко съкращения в това В и К.
Приятел от Разлог публикува:
22 Октомври 2022 | 18:36
Надежда не обръщай внимание на боклуците
Клатик Урко публикува:
22 Октомври 2022 | 17:55
Ега ти възхода, тази световно неизвестна селска пръчка се намърда по случайност в Парламента и поради липса на качествени кадри и се отвори парашута да се кипри на трибуната. След месец-два хайде обратно на село на тутуна!
Вуте публикува:
22 Октомври 2022 | 13:43
Колкото стана депутат, толкова и кмет ще стане Мацурев! Хората от Добринище подкрепиха Надежда Самарджиева,а Мацурев само обикаляше без файда по улиците!
Към,към добринище публикува:
22 Октомври 2022 | 13:02
кво цело добринище бе смешко,купия 200 гласа и тава е
Към Добринище публикува:
22 Октомври 2022 | 12:29
Моля,моля! По време на предизборната кампания цяло Добринище беше за г-н Александър Мацурев-човекът с най-много дипломи,с чужди езици,освен неговият си,добър оротор-говорил най-добре от трибуната на Н.С.,човекът,който се бореше за чиста околна среда и на всякъде се возеше с тротинетка,човекът допринесъл най-много за Добринище и т.н.Защо сега обърнахте палачинката бре,серсеми?Каква добринищенка е Надежда,като не живее в Добринище,защото им взеха къщата?Тя си е от Банско!Вразумете се и гледайте по-реално нещата.И не забравяйте и г-н Мацурев,който "толкова много" направи за Добринище и цялата община Банско!Не му "мачкайте" Надеждите,защото депутат може и да не стане,но кмет ще стане обезателно!Ако го изберат.Да живей!
Добринище публикува:
22 Октомври 2022 | 11:34
Много малко хора от Добинище подкрепиха кандидатурата на Надежда Самарджиева, сега е време тя да докаже на хората от Добринище, че работи в тяхна полза и на следващите избори да се обединят всички зад нейната кандидатура и да допринася за развитието на града!
Бг публикува:
22 Октомври 2022 | 08:30
Успехи,Наде!

Добавете Вашия коментар

TOP