Във фен клуба на Банско има нова звезда- фронтменът на Рейнбоу Рони Ромеро

01 Август 2022 | 13:31
3 коментара
Култура
Във фен клуба на Банско има нова звезда- фронтменът на Рейнбоу Рони Ромеро

Световно известният вокалист беше през уикенда в Банско за участие във второто издание на Пиринските рок вечери.
На срещата си с кмета Иван Каден певецът сподели възхищението си от Банско и намеренията си да идва често тук през всички сезони. Рони Ромеро бе особено впечатлен от архитектурата на старинните бански къщи и съчетанието на дърво и камък във всички градежи.
Но ако имаше нещо, което окончателно го спечели в бъдеще да бъде тук не само за ваканция, а и за творческа работа, е дълбоката любов на банскалии към Банско. След като чу „мило Банско, мили валести камене“ в превод на английски, Рони Ромеро разбра, че rock and roll и rolling stones са термини, известни на банскалии далеч появата на музикални стилове и банди.
На дадената по-рано пресконференция кметът Иван Кадев заяви намеренията на общината да обогатява културния си календар и в него да намери място и рокендрол фестивал.
Огромният интерес на разноезичната публика, препълнила централния площад в двете концертни вечери, бе доказателство, че Банско рок фестивал ще утвърди града като целогодишна фестивална дестинация на световно ниво.

Добавени коментари

Банско! публикува:
02 Август 2022 | 09:18
Приятели на Банско! Нашият лидер Александър Мацурев цял живот е работил за града ни! Даде младостта си нас, вместо да остане при семейството си! От София като депутат той осигури милиони за благоденствието на банскали! А можеше да поеме своя бизнес и да работи за себе си! Но не, той се жертва за нас! Мацурев, Банско те обича!
сс публикува:
01 Август 2022 | 21:34
нарко кмета какво се е оклечил дали не е употребил от матеряла
Хайде пък сега! публикува:
01 Август 2022 | 14:40
Това си е чиста проба "кражба на интелектуална собственост"! Този фестивал беше замислен от г-н Мацурев още когато беше зам.кмет по културата на кмета Георги Икономов. А вие сега го реализирахте и се кичите с неговите идеи.Не ви ли е срам? Но ето! Изборите са на втори октомври,а той непременно ще стане депутат,ако го изберем.Тогава ще видите Вие "баба ви в соне"!

Добавете Вашия коментар

TOP