Въоръжена банда задигна бижута за милиони при обир в Париж

01 Август 2023 | 23:43
1 коментара
Криминално
България
Въоръжена банда задигна бижута за милиони при обир в Париж

Въоръжена банда ограби магазин на луксозната марка бижута и часовници "Пиаже" в Париж, като посред бял ден отмъкна стоки на стойност 10-15 млн. евро, съобщиха полицията и прокуратурата, предаде БГНЕС.

По първоначални данни трима души са участвали в грабежа, като поне един от тях е носил оръжие.

Бандата е избягала от мястото на инцидента с плячката си, която се оценява на между 10 и 15 млн. евро Никой не е пострадал, съобщи полицейски източник.

Магазинът се намира на улица в сърцето на френската столица, разположена в близост до изветсния площад "Вандом", където се намират няколко магазина на бижутерийни марки от висок клас.

Последният обир в квартала се случи през април, когато трима души на мотоциклети ограбиха "Булгари", като отмъкнаха бижута на стойност няколко милиона евро.

Основаната в Швейцария компания "Пиаже" произвежда луксозни часовници, чиито цени достигат до няколко десетки хиляди евро, както и бижута от висок клас.

Източник: БГНЕС 

Добавени коментари

Марио Асьов публикува:
02 Август 2023 | 13:16
Другите информационни медии трият коментарите за Якоруда. Явно властите окупирали града вече 20 години така нареждат. Жалко за това. Нищо няма да променят. В Якоруда никой не иска Беди, Карафеиз, Айша Х, Сабиха П., Куцузо, Пачката, Джама, Кавалов, Хърльови и подлогите им. Есен на местните избори всички до един ще бъдат изметени. Тези управници са позор за града, обградиха се само с братовчеди, комшииски назначения и щуробаджанащина. Нищо не направиха за Якоруда, за 20 г управление.. провал.. дпс им би шута, но те още се надяват... всяко начало има и край.. и вашият дойде.. това ли е елита на Якоруда, които не знаят чужд език, които са неграмотни половината съветници, които не отвориха нито едно работно място за 20 години, които ви прогонена от Якоруда да се считате по чужбина на гурбет, а те тук си крадат и за тях чужбина е Общината.. ЗА БЕДИ. О, ЗА КАРАФЕИЗ, ДЖАМА, ПАЧКАТА, ДЖЕКИ, АЙША Х. САБИХА П. - това са пиявици кърлежи които само смучат от програмите а ви хвърлят трохи

Добавете Вашия коментар

TOP