Вълшебен ден за потребителите на социалния център в село Полена

30 Декември 2022 | 11:46
0 коментара
Култура
Вълшебен ден за потребителите на социалния център в село Полена

Емоционален и вълнуващ бе днешният ден за потребителите в социалния център в село Полена. Техни скъпи гости бяха децата от „Неделните училища“ към храмовете „Света Преподобна Петка“ и „Свети  Архангел Михаил“, с ръководител Йоанна Василева.

 

Децата бяха приготвили празнична програма, за своите големи приятели от центъра. С много коледни песни и стихотворения, учениците от неделните училища поздравиха не само потребителите, но и персонала и всички присъстващи гости.

 

Милото тържество бе уважено от г-жа Евгения Георгиева – заместник кмет на община Симитли, г-жа Гергана Стоименова – Секретар на община Симитли,  г-жа Иванка Чакалска – кмет на село Крупник, г-н Веселин Топузов – кмет на село Полена, Отец  Бисер, както и жители на селата.

 

Празничната програма продължи с много изненади, лакомства и подаръци както за децата от неделните училища, така и за потребителите. Коледен жест получиха и всички гости на тържеството.

 

И за да бъде всичко още по- хубаво и най-вече вкусно, сръчните ръце на жените от селото бяха приготвили домашни питки и погачи за да почерпят всички присъстващи.

Добавете Вашия коментар

TOP