Второто издание на Digital4Blagoevgrad поставя младите хора в центъра

27 Март 2024 | 09:37
0 коментара
Бизнес
Благоевград
Второто издание на Digital4Blagoevgrad поставя младите хора в центъра
След успешното първо издание през 2023 година, конференцията Digital4Blagoevgrad: Дигитални възможности за бизнеса се завръща в югозападния град на 20 април тази година. Зала "22 септември“ отново ще бъде домакин на събитието и ще събере млади местни дигитални експерти, развили собствен бизнес и доказани експерти от цялата страна. Събитието ще бъде открито малко преди 10 часа от Методи Бойкушев, кмет на община Благоевград и Любомир Атанасов, създател и организатор на Digital4.

Второто издание на Digital4Blagoevgrad ще разгледа теми, които са важни както за развитието на младите хора в региона, така и полезни за дигиталното позициониране на компаниите. Организаторите са включили и въпроса за киберсигурност и за ефективните методи за защита онлайн. Конференцията ще представи различни инструменти, полезни за дигитализирането на компаниите, включително управление на време и процеси, както и методи за ефективно рекламиране в различни канали.

"Тази година програмата на Digital4Blagoevgrad ще бъде насочена към младите хора. Тези, които вече са част от бизнеса или скоро ще се влеят в пазара на труда като кадри или основатели на бизнеси. Хората, които разбират от дигитални възможности, повече от всички поколения преди тях и търсят дигитална перспектива за какъвто и да е бизнес“, коментира Преслав Бобев, организатор на мрежата от конференции. Той подчерта, че събитието в Благоевград започва да се обособява като младежкото събитие в календара на Digital4, което все повече обръща поглед към интересите и предизвикателствата пред поколение Z.

Сред водещите фигури в конференцията е експертът Виктор Стоилов, който ще разкаже как да рекламираме успешно във Facebook и Instagram, а Вилислав Славев ще обърне внимание на сторителинга като двигател за бизнеса.

Digital4Blagoevgrad обещава да бъде не просто събитие, а вдъхновяващо пътуване към разширяване на хоризонтите в сферата на цифровата трансформация. Това е възможност за всички участници да се запознаят с нови идеи, да се срещнат с експерти от сектора и да учат от техния опит.

Конференцията Digital4Blagoevgrad се осъществява в партньорство с община Благоевград, Българска стопанска камара, Българска Е-комерс асоциация, Българска асоциация по информационни технологии, Българска предприемаческа асоциация, Американски университет в България и други.

Добавете Вашия коментар

TOP