Втората седмица на януари ще срине живота на тези зодии! Алена разкри кой ще пирува и кой ще ридае!

07 Януари 2018 | 15:42
0 коментара
Любопитно

Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
През дадения период проявявайте милосърдие и вършете добри дела. За вас са препоръчителни всякакви творчески занимания. Стремете се с човека до вас да гледате в една посока и не се въвличайте в конфликтни ситуации. Прекарвайте повече време сред природата.

Телец
Възможно е през идната седмица да сте по-прецизни и сериозни и да се стремите към задълбоченост, когато изразявате определени свои позиции. В партньорските си отношения избягвайте конфликтите. Добре е да проявявате разбиране и доброта към другия.

Близнаци
През идната седмица при вас на преден план ще излязат темите, свързани с промени, трансформация и освобождаване на това, което вече не ви е нужно. Времето няма да е много подходящо за изяви в професионален план. Затова обърнете повече внимание на хората в дома си.

Рак
Активността ви през дадения период ще е свързана с повече ангажименти в работата, но и с динамика в партньорските ви отношения. Стремете се да разпределите времето си в тези две сфери и не позволявайте връзките ви да страдат, защото сте прекалено ангажирани.

Лъв
За вас даденият период ще бъде време на голяма заетост, а най-актуални ще бъдат темите за работата и здравето. Възможно е да вземете някои важни решения в тези сфери. Вероятно ще се изявявате предимно в професионален план. Внимавайте да не възникват конфликти вкъщи.

Дева
През идните дни ще са актуални темите за дома ви, а също и за отношенията с любимите ви хора. Обогатете възгледите си и ще видите света от друга гледна точка. Избягвайте да влизате в конфликти с близки и роднини. Периодът е подходящ още за обучение и пътувания.

Везни
За вас настъпва период на активност, свързана с дома и със семейството. Препоръчително е да се организирате и да внесете ред във всички неизяснени докрай ситуации, в които вече сте попаднали. Все пак не се претоварвайте и отделете време за почивка и любими занимания.

Скорпион
Добре би било през идната седмица да обърнете по-голямо внимание както на любовния си живот, така и на децата си, ако имате такива. Препоръчително за вас е да се отдадете на творчески дейности и на спорт. Периодът е подходящ още за рутинна работа.

Стрелец
През дадения период външната ви активност ще е по-слаба. Добре ще е да се обърнете навътре към себе си, да успокоите мислите си и да подредите правилно приоритетите си. Отделяйте повече време за съзерцание и за почивка. Необходимо е да постигнете своя вътрешен баланс.

Козирог
Навлизате в период, през който ще е уместно да си дадете сметка за това, което предстои, да планирате дейността си и добре да я организирате, а там, където е необходимо, да я преструктурирате. Отделете повече време за връзките си, като се възползвате от благоприятните обстоятелства.

Водолей
През идните дни може да обърнете специално внимание на екипната работа и на хората от приятелското си обкръжение. Посветете седмицата на благотворителни дейности и се отдайте на добри каузи. Ще имате енергия да свършите всичко замислено.

Риби
Предстоящата седмица е добра за бизнес и за разрешаването на финансови въпроси. Почивайте си достатъчно и пребивавайте сред природата. Добре е да обмислите някои промени, като се освободите от вече ненужните ви модели на поведение.

Добавете Вашия коментар

TOP