ВСИЧКИ ИСКАТ В ДЕПУТАТСКИЯ СТОЛ: Супа топчета по-евтина от билетче за трамвая

11 Ноември 2022 | 11:04
2 коментара
Политика
ВСИЧКИ ИСКАТ В ДЕПУТАТСКИЯ СТОЛ: Супа топчета по-евтина от билетче за трамвая

Супа топчета за 1,44 лв., кюфте за 1,28 лв. и френска селска торта за 3,58 лв. Това е част от обедното меню в Народното събрание, разпространено от икономиста на КНСБ Любослав Костов във Фейсбук. Оказва се, че супата в депутатския стол е по-евтина от трамвайното билетче, което струва 1,60 лв. 

"Обикалям по парламента цял ден по разни срещи и се отбих в депутатския бюфет да хапна. Това е менюто днес. Май инфлация няма в тази сграда. Или поне не усещам", написа синдикалистът в профила си в социалната мрежа, но по-късно постът му изчезна. 

От снимката на менюто става ясно още, че депутатите хапват таратор срещу 1,37 лв. и свинска пържола с топено сирене и гъби за 3,64 лв. Класическата гръцка мусака излиза на народните представители 3,20 лв., а филийка хляб - 11 стотинки. Най-солена излиза порцията панирани сиренца върху пюре от червена чушка, за която депутатите броят 3,96 лева. 

"Какво ще кажете утре всички да се нахраним тук?", предлага Любослав Костов.

ВСИЧКИ ИСКАТ В ДЕПУТАТСКИЯ СТОЛ: Супа топчета по-евтина от билетче за трамвая

Добавени коментари

Иван публикува:
12 Ноември 2022 | 10:02
Ненаяли се! Тунеядци? Да им приседне дано!
агент Андреев публикува:
11 Ноември 2022 | 17:07
Ами малки са им заплатите за нищоправене, та няма да им стигат за плюскане, ако столът им е на цените на кварталните кръчм Как не са се сетили въобще да им е безплатен, зер бюджета си те си го определят сами безконтролно.

Добавете Вашия коментар

TOP