Времето се затопля

15 Февруари 2023 | 08:52
0 коментара
Общество
Времето се затопля

Днес ще бъде предимно слънчево. Ще има временни увеличения на облачността, по-значителни преди обяд над източните и планинските райони. Ще духа слаб северозападен, в Източна България умерен северен вятър. Максималните температури ще са между 8° и 13°, в София – около 8°.

В планините ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 3°, на 2000 метра – около минус 3°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време, преди обяд с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб и умерен север-северозападен вятър. Максималните температури ще са 7°-9°, малко по-високи от температурата на водата. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, по южното крайбрежие до 4 бала.

Атмосферното налягане е значително по-високо от средното за месеца. През деня ще се задържи почти без промяна.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 25 мин. и залязва в 17 ч. и 57 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 31 мин. Луната в София изгрява в 3 ч. и 20 мин. и залязва в 12 ч. и 06 мин. Фаза на луната: два дни след последна четвърт.

Добавете Вашия коментар

TOP