Временно се преустановява записването за тестване за COVID-19 в Банско

14 Април 2020 | 12:16
4 коментара
Общество

Общинският кризисен щаб съобщава, че временно се преустановява записването за тестуване за Covid-19.

Приемането на заявки от жителите на гр.Банско за изследване на антитела ще се поднови след Великденските празници. 

Междувременно, специалистите от РЗИ продължават да изследват лицата по списъците на т.н. рисков контингент - работещите в туристическия бизнес и сферата на услугите, които са били в непосредствен контакт с хора от различни страни.

Добавени коментари

моля, моля публикува:
15 Април 2020 | 11:26
Некой МОЛЯ е много изпедепцан във внушенията - просто питам, а пък вие си отговорете сами, нали така? Та да питам и аз, МОЛЯ - с какво точно е притеснително временното прекратяване на записването по време на празниците, без да се прекратяват самите изследвания?!
Фного е! публикува:
14 Април 2020 | 14:44
Големи смешковци са банскале, а се подиграват на разложене. Каква е истината? Банско закипя от вируса, но го криеха дълго време за да продължи сезона (да правят пари ясно е). Накрая самия им избран кмет им каза че трябва да се затворя и Бойко им го каза и всички. Но те не слушат. Добре че беше Кадев да съдейства за затварянето на банско,че после и Разлог и цялата околия щеше да пламне от простите йопета. Сега ми наглеят че не били чумави! Чумави чукундури сте! Поне кмето им е разумен човек и може да ги държи с хомота, че иначе ставаше страшно!
Бойко публикува:
14 Април 2020 | 13:44
Нали нямахте, заразени, какво стана сега. Корумпирани чиновници. А Юлен няма ли да се включи в дарителската акция. Безсрамници.
моля публикува:
14 Април 2020 | 12:49
Аргументи? Защо така в заповедна форма?Нали много искаха инициативния комитет- Къде са те сега? Нещо активността им се изпари.Какво се цели с това прекъсване и го налага? Усещам някакъв страх от резултатите за да не охранявате многото карантинирани,ли ? Обяснете?

Добавете Вашия коментар

TOP