Врачката на политиците: Прокоба тегне над парламента, идат природни бедствия

18 Януари 2024 | 13:52
1 коментара
Любопитно
България
Врачката на политиците: Прокоба тегне над парламента, идат природни бедствия

Станка Ангелова от Златица от близо 4 десетилетия се е наложила с дарбата си да предрича важни събития и обрати в живота на хората. Търсели я за съвет и помощ и преди демократичните промени, и сега. Нямало политически лидери от някоя от партиите, които да не са ходили на лични срещи при нея. Въпреки това Станка Ангелова предпочитала да не е в светлината на прожекторите. Освен с ясновидство тя се занимава и с разваляне на магии, леене на куршум и восък.

Ключовата дума за 2024 г. ще е промяна. Тя обаче ще бъде осъществена болезнено и с цената на много жертви и страдания за хората по целия свят. Ще има природни бедствия с много загинали, масови протести и нов президент в САЩ. Това прогнозира известната ясновидка и астролог. Тя призова управляващите, вместо да си губят времето с паметници, да се качат на служебните си коли и да ги подкарат по затънтените пътища, да обикалят градове и села, за да видят разрухата, която цари навсякъде. Понякога си мисля, че в Народното събрание има проклятие, казва ясновидката, която е открила дарбата си да вижда бъдещето и да помага на хората след ухапване от отровна змия.

 

От лапите на смъртта я спасява прабаба ѝ, от която Ангелова е наследила част от своите умения.

„Ще е доста тежка година във всяко едно отношение. Ще има много природни бедствия. Дали от война или от земетресения, или от наводнения, или от болести и вируси, много хора ще пострадат. Очаква ни тежка и напрегната година. Това се отнася за целия свят“, коментира Станка.

 

Тя смята, че ще има затишие във войната в Украйна между лятото и есента. „Украйна няма да изгуби изцяло войната, но ще остане без част от територията си. Зеленски обаче няма да остане президент. Путин ще остане президент, а САЩ ще са с нов държавен глава. Бъдещият властелин в Белия дом няма да е нито Байдън, нито Тръмп. Американците няма да се оттеглят от НАТО“, прогнозира още феноменът от Златица.

Добавени коментари

Маг публикува:
18 Януари 2024 | 16:40
Това с президентите е "феноменално" предсказание! Само Станка го умее.

Добавете Вашия коментар

TOP