ВОЛЯ и НФСБ ще се явят в коалиция на парламентарните избори

10 Февруари 2021 | 11:36
3 коментара
Политика

"Обявяваме създаването на патриотична коалиция "ВОЛЯ и НФСБ". Двете партии имаме много общи цели. Очакваме да получим подкрепа и да участваме в следващото управление".

Това обяви на брифинг лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

"В моменти на криза държавата има нужда от обединение. Ще работим за равноправна конкурентна среда в бизнеса, облекчаване на админстративните тежести и режими и борбата с монополите и олигархичните зависимости", обяви председателят на НФСБ Валери Симеонов.

Безплатни лекарства за деца до 18-годишна възраст и лишаване от право на вот на рецидивистите са сред приоритетите на коалицията.

Добавени коментари

Самоед Кокошинков публикува:
11 Февруари 2021 | 18:14
Брей, много сладък ще да е този дУпетатски кокал, макари яко оглозган от десетилетия кражби от такива недоразумения като тия. То и останалите в Парламента не са различни, и гъза си ще дадат само и само да не ги отбият от държавната копанка!
Безпринципна коалиция публикува:
10 Февруари 2021 | 18:13
До вчера се плюеха,а днес се прегърнаха в името на какво? В името пак да са в Парламента! Е-е-ей! Сигурно е много блага тая пущина. Май така ще бъде от тук на сетне-ще ни управляват такива олигофрени. Колко ще ни управляват не знам,но ще бъдем "оправени". Това е сигурно.
"Плеснаха с ръце.... публикува:
10 Февруари 2021 | 15:31
и се прегърнаха". Намериха се най-сетне лика-прилика! Българио, на къде отиваме?! От избори на избори все по на надолището отиваме.Вижте какви лумпени се готвят да ни сготвят! Вместо да застанат начело млади,образовани,културни и знаещи люде...Сякаш нямаше време да им видим простотиите и на двамата?! Дано хората си имат акъл и да не избират такива.

Добавете Вашия коментар

TOP