Володя Стоянов със смарттелевизор за ЧРД

09 Декември 2022 | 14:41
0 коментара
Хайлайф
Володя Стоянов със смарттелевизор за ЧРД

Смарттелевизор получи за рождения си ден големият народен певец Володя Стоянов, похвали се пред „Телеграф“ самият той.

„Подариха ми го децата. 32 инча е, за работната ми стая в Петрич е, за да мога да си гледам клиповете. Вече имам официален канал в YouTube - внучка ми Жени го направи и качва в него клиповете и концертите ми. Сега ги чакам да си дойдат за Коледа да го включат, че не му разбирам много“, сподели Войводата.

Торта

Той е отпразнувал рождения си ден по домашному в София с децата и трите си внучки. Почерпил ги е с червено вино, а за фон са звучали хубавите му авторски песни. В разгара на купона е взел китарата и ги е поздравил с няколко любими парчета. Приятелите си ще черпи на ресторант през цялата следваща година, тъй като са много и не може да ги събере на едно място. Майка си е гостил с торта, а през целия ден е получил над 300 честитки, заради което му се наложило два пъти да зарежда батерията на мобилния си телефон.

Стоичков

Певецът вече е сложил новогодишната украса на своя Духовен център в Петрич, а в него има и много интересни нови попълнения. „Мой приятел от Враца - Свилен, ми изпрати две бели смокини, които посадих в двора. Досега имах само черна смокиня, която е от турско време. Посадих и две лози. Нестандартни подаръци, но символични и във времето винаги ще се сещам за тези приятели. Имам подаръци и от Христо Стоичков - той много обича да пее моята авторска песен „Без любов не се живее“, сега ми изпрати спортен екип и дезодорант“, добави Володята.

Младост

Ден преди рождения си ден е снимал новогодишна програма за БНТ. „Снимките бяха в Благоевград, участваха Илия Луков и други мои колеги, както и танцови състави. Представих авторската си песен „Не отлитай, моя младост“, както и обичаната народна песен „Елено, керко“, каза още Стоянов. На 12 декември той ще изнесе благотворителен концерт в София за децата на загиналите полицаи, организиран от Венци Рангелов. В него ще участва и друг известен петричанин - Димитър Туджаров-Шкумбата, както и още любими изпълнители. Новата 2023 г. пък ще посрещне на язовир „Белмекен“, който се намира на 2626 м надморска височина. „Поканата е от млади хора, да пея на спортисти в Рила планина. Аз по принцип имам много приятели спортисти и за мен ще бъде истинско удоволствие“, допълни любимецът.

Издава 20-и албум

Володя Стоянов е готов с цели 4 нови албума, които ще пусне през новата 2023 г. Те са се натрупали толкова заради пандемията, в която усилено е творил, а сега ще ги и реализира. Най-вероятно ще ги представи и с голям концерт в София през пролетта. „В момента съм в библиотеката си и подготвям документацията за издаването им - за регистрацията в Министерството на културата искат напечатан текста на всяка песен. Така с тези 4 диска албумите ми стават точно 20“, сподели Войводата. Наскоро той стана почетен гражданин на Петрич заедно с още 6 свои съграждани, сред които и композиторът Светослав Лобошки.

Кама от Възраждането и нож от освобождението на Македония

В своя Духовен център в Петрич Володя Стоянов събира най-различни ценни исторически предмети. Той разказа за последните попълнения: „Българи от цялата страна ми ги изпращат. Една стара кама с дървен и метален обков - такава съм виждал само в музея на Левски. Според мен е от Възраждането. Друг нож с издълбана 1912 г., когато е освободена Македония от турско робство. В песните нали се пее сабя-дамаскиня и тази е една такава синкава, от много специална стомана от Дамаск. От фабриката за музикални инструменти „Кремона“ пък ми изпратиха китара, на която са гравирани моите инициали, в знак на благодарност за моите песни“, разказа още певецът.

Добавете Вашия коментар

TOP