Волен Сидеров отново с шоу в Панорама

15 Октомври 2021 | 22:51
2 коментара
Общество
Волен Сидеров отново с шоу в Панорама

Дебатът между пердставителите на 7 политически сили тази вечер в БНТ отново беше провален и превърнат в безумно надговаряне и надвикване от Волен Сидеров.

Още от самото начало на дебата Сидеров обяви темата и участниците за "безсмислено", обясни на водещия кого за какво да пита и след това започна да монологизира, независимо дали беше в кадър или не гласът му се чуваше в студиото заглушавайки останалите участници.

Той обвини Александър Томов, че е ограбил България, следващите управляващи, че са превърнали България в колония на САЩ и се налагаше водещият буквало през 15 секунди да го умолява:

"Господин Сидеров, господин Сидеров, моля Ви, другите също трябва да говорят" и това се повтаряше нон стоп в 60-те минути на предаването.

Малко по-късно Сидеро се "сприятели" с мандатоносителя на Васил Божков на изборите от април 2021 година Георги Георгиев-Готи. Двамата намериха общи теми и започнаха да си говорят съвсем отделно от разговора в студиото, както и да избухват в смях отвреме-навреме.

Накрая Сидеров и Готи обявиха, че пандемията не съществува, хората не умират от коронавирус, СЗО е забранило да се извършват аутопсиите, а на лекарите се плащат огромни пари, за да мълчат.

Припомняме, че през 2019 година Волен Сидеров се държа по същия начин в студиото на "Референдум" и беше изведен от охраната на БНТ.

Добавени коментари

Браво! публикува:
16 Октомври 2021 | 14:43
Ето! Такъв президент е нужен на нашата "държава"! "Пиянството на един народ"-начело с дрогиран президент!
Зрител публикува:
16 Октомври 2021 | 08:00
Гледах го ! Държа се неадекватно, но казваше само истини !

Добавете Вашия коментар

TOP