Волен Сидеров: Депутатите да работят, не да разиграват игри

05 Юни 2015 | 14:13
0 коментара
Политика
Волен Сидеров: Депутатите да работят, не да разиграват игри

Пред журналисти в кулоарите на парламента Волен Сидеров изрази своето мнение за проваления днес парламентарен работен ден. Лидерът на „Атака” посочи, че времето на депутатите е скъпо платено и затова те трябва да работят.

”Народното събрание трябва да работи. „Атака” е опозиция на това управление, но ние смятаме, че законодателната власт не трябва да бъде възпрепятствана. Депутатите са избратени в парламента да работят”, заяви Волен Сидеров.

Той припомни, че в миналия парламент ГЕРБ правеше умишлено такива провали на заседанията на НС, но избирателно. Когато трябваше да се гласуват важни неща - от ГЕРБ бяха там, т.е. бяха подкрепящи правителството на Орешарски, а в другите случаи играеха политическа игра.

„Не мисля, че това е полезна практика, защото в крайна сметка парламентът е избран, за да работи. С игри и липса на кворум не може да се реши нещо съществено. Законите ще се забавят . Това не работи за обществото“, заяви Сидеров.

Според него управляващите гледат лековато на парламентарната дейност. „Парламентарното време е скъпо, медиите са ангажирани, тук трябва да се приемат закони, а не да се разиграват игри. Такива игри не могат да доведат до никакъв резултат“, смята националистът. /БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP