Военно окръжие-Благоевград на посещение в СУ Св. Паисий Хилендарски с. Микрево

09 Април 2024 | 14:53
0 коментара
Общество
Благоевград
Военно окръжие-Благоевград на посещение в СУ Св. Паисий Хилендарски с. Микрево
Днес на 09.04.2024г. /вторник/ по програма на МКБППМН Струмяни, Военно окръжие Благоевград пристигна на посещение на Средно училище „Св. П. Хилендарски“, с. Микрево, с цел да представи професията на военен пред учениците. На място присъстваха подполковник Петър Митев – Началник на Военно окръжие - Благоевград, майор Пламен Велев и г-жа Гергана Янева.
Това мероприятие включваше представяне на различните аспекти на военната професия, като задачите и отговорностите на военните, възможностите за професионален и личен растеж в армията, както и предимствата и предизвикателствата на службата във въоръжените сили.
Представителите на военното окръжие споделиха лични истории и опит от службата им, отговаряха на въпроси на учениците и демонстрираха някои аспекти на военната работа. Те също така информираха за възможностите за обучение и кариерно развитие във въоръжените сили и предоставиха информация за военните училища и програми за младежи.
Такива инициативи имат за цел да запознаят младите хора с военната професия и да ги насърчат да разгледат тази възможност за своята бъдеща кариера, ако са заинтересовани.

Добавете Вашия коментар

TOP