Водно-снежно парти на Великден в Пампорово

12 Април 2017 | 07:41
0 коментара
Общество

С водно-снежно парти на Великден закриват ски сезона в Пампорово, съобщиха от едноименното дружество, което стопанисва пистите и лифтовете в курорта.

„Дойде моментът, в който официално да изпратим зимния сезон. Тази година природата бе благодатна към всички нас и заедно се радвахме на много сняг чак до Великден. За четвърта година в Пампорово ски сезонът се закрива по един доста атрактивен и нестандартен начин. Каним ви този уикенд, в навечерието на светлия християнски празник Възкресение Христово, да закрием заедно зимния сезон в Пампорово със снежно-водно парти на ски център „Студенец“. Всички желаещи да „преборят“ водното препятствие, нека заповядат на 15 април 2017 (събота) в подножието на писта „Стената“, за да дадем старт на забавленията“, казват от „Пампорово“ АД.

vodnosnejnoparti3

Tова ще е четвъртото издание на Stavri Invitational, чийто организатор е Станислав Черешаров. Още в самото му начало – през 2013 година, събитието набра голяма популярност поради уникалния си характер.

Идеята е да се направи приятен и забавен преход от зимните спортове към летните. За целта организаторите ще създадат трасе, което започва от снежната писта и завършва в басейн, пълен с вода.

Всяка година размерът на басейна става по-голям. В началото бе 11 метра дълъг, а сега организаторите планират да е 21 метра, а басейните да са два.

За всички, които желаят да се включат в това приключение, трябва да се подготвят с оборудване за плаж – плавници, дюшеци, слънчеви очила, надуваеми пояси. Но също така със ски и сноуборд.

В последния ден от сезона и от Великденските празници всички гости в курорта ще могат да ползват лифтовите съоръжения безплатно, за да се порадват на снега и планината за последно тази зима.Кмета.бг

Добавете Вашия коментар

TOP