Внимавайте, днес е сатанинският ден

28 Декември 2016 | 08:38
0 коментара
Общество
Внимавайте, днес е сатанинският ден
Луната е в знак Стрелец. В периода от 03:46 до 17:13ч ще се движи на празен ход и след това навлиза в знак Козирог. Ако държите нещо да се получи, то не започвайте действия по него в този период. Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката, тазобедрените стави и коленете. 

Много тежък ден. Не случайно 29-ти лунен ден е наричан сатанински. Енергията му е толкова мощна, че много хора не могат да се справят с нея. Силно нараства вероятността от възникване на всякакъв род конфликти и спорове. Острите ситуации могат да прераснат във враждебни отношения за дълго време. Всяка невнимателно казана дума се възприема едва ли не като кръвна обида и човек е готов да си отмъсти. Добре е всички да бъдем сдържани и внимателни, да проявяваме търпение към чуждите грешки и недостатъци, да не се реагира бурно. Да простим на хората, които са ни обидили - това е трудно, но е най-доброто, което можем да направим. В този ден не трябва да се ходи по тъмни улици, в паркове и места, които са слабо обитаеми, да не се вярва на никакви предложения от непознати. 

Всяка една ситуация може да се обърне в трагедия. Най-голям е процента на катастрофите и нещастните случаи, затова е необходима голяма предпазливост, когато пресичате улицата и карате автомобил. Обаче не трябва да се зацикля върху негативните страни на всичко това. Излишното чувство на страх, съмнения и обреченост само по себе си се явява опасно. Можем да избегнем много неприятни ситуации, ако изменим отношението си към ставащите събития. Всичко трябва да се възприема с хумор и ирония. Този, който изкара 29-ти лунен ден с достойнство, ще влезе в новия лунен цикъл с обновление и промени. Да не се предприемат никакви активни действия и да не се започват нови дела. 

Всяко започнато дело е обречено не само на неуспех, но и на пълен крах. Ще завърши не както е проектирано или изобщо няма да се изпълни. Постарайте се да ограничите контактите си с хората, а още по-добре да се отменят срещите. Колкото по-малко контакти имате днес, толкова повече шансове да избегнете излишни неприятности. Ако сте принудени да общувате, не забравяйте, че това е ден на предателствата. Могат да ви предизвикат към откровеност с цел да се възползват после за свои интереси. Не бъдете доверчиви. Дори близки приятели могат да ви донесат неприятности. Така че, постарайте се този ден да прекарате в уединение. 

Отношения – Отношенията в този ден са напрегнати. Да се избягват изяснявания на отношения, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела. Всеки да се стреми да покаже най-доброто от себе си. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора. 

Секс - Добре е да се откажете от всякакъв вид секс и дори да забравите, че съществува такова нещо. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път. 

Бизнес - Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Да не се подписват контракти, договори, да не се сключват сделки, да не се приемат нови служители във фирмата, преговорите също трябва да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на персонала. Да не се провокират конфликти. В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет. 

Добре е да има запалена свещ, повече светлина. Подходящо време за четене на мантри и молитви. Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате объркани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете. Молитвата е начин, чрез който се предаваш, молиш за помощ и се отваряш, за да получиш подкрепа.БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP