ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! Срутила се земна маса и камъни затрудняват движението между Банско - Гоце Делчев

12 Декември 2021 | 07:40
0 коментара
Общество
ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! Срутила се земна маса и камъни затрудняват движението между Банско - Гоце Делчев

Мокри и хлъзгави са пътните настилки в областта. Повишена опасност от падащи камъни има в Кресненското дефиле и по второкласен път II -19 Симитли – Гоце Делчев. Пътните настилки на места са мокри и хлъзгави.

Към момента има падналa земна маса и камъни и един бор на пътя след Добринище по-посока Гоце Делчев. На Момина кула тече вода върху пътното платно, а река места е готова да излезе от речното корито и да залие пътя. Също е положението и в Кресненското дефиле и прохода Предел, където бе безсънна нощ за екипите на ОПУ, пътноподържащите фирми и служители на КАТ.

От Областно пътно управление и КАТ - Благоевград отправят апел към водачите на моторни превозни средства да шофират внимателно, съобразявайки се с пътната обстановка и метеорологичните условия, като спазват дистанция.

През ноща временно бе ограничено движението по път II-19 Банско - Гоце Делчев, в района на с. Буково поради свличане на скална маса.

Временно бе ограничено движението по път II-19 Симитли - Гоце Делчев, в района на Градево поради свличане на скална маса. На място има екип на пътна полиция. Шофьорите изчакват на място.

Временно бе ограничено движението по път І-1 /Е-79/ Благоевград - ГКПП Кулата в района на Кресненското дефиле в двете посоки, поради свличане на земна маса и наводнения. Шофьорите изчакваха на място.

Временно бе ограничено движението отново по път II-19 Банско - Гоце Делчев в района на с. Буково поради свличане на скална маса. Шофьорите изчакват на място.

Временно движението по път IIІ-1903 Г. Ковачев - Елешница в района на Елешница се осъществява двупосочно в една лента поради свличане на земна маса. Движението се регулира от сигналисти. 

Временно бе ограничено движението по аварийната и активната лента при км 85 на АМ "Струма" в посока Благоевград поради паднала земна маса. Движението се осъществява в изпреварващата лента и се регулира от пътна полиция. 

Добавете Вашия коментар

TOP