ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! Повишена е опасността от падащи камъни в района на Кресненското дефиле, село Места и прохода "Предел"

01 Февруари 2016 | 08:54
0 коментара
Общество
ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! Повишена е опасността от падащи камъни в района на Кресненското дефиле, село Места и прохода Предел

Сухи са пътните настилки в Благоевградска област. По усойните места е възможно да има мокри участъци и заледяване, но тези райони са почистени и опесъчени, съобщи репортер на Pirinsko.com.

Повишена е опасността от падащи камъни през целия зимен сезон в района на Кресненското дефиле, село Места и прохода "Предел".

От ОД на МВР-Благоевград и Областно пътно управление информираха, че през изминалата нощ е имало паднали камъни на посочените места, но вече са разчистени. В тази връзка те отправят апел към шофьорите да бъдат изключително внимателни и да се съобразяват със съответните зимни условия, както и с това, че започва снеготопенето и рискът от свлачища става още по-голям.

Нормално интензивно е движението по АМ "Струма", главен път Е-79 и второкласен път 19.

От ОД на МВР-Благоевград информираха, че няма тежки пътни инциденти през изминалата нощ. На територията на областта, част от местата и точките за контрол на ГП Е-79 са: пътен възел Симитли – на км 376+500; пътен възел Брежанска детелина – км 380+600; в района на Кресненското дефиле на км 383+600; Струмяни – км 404+400; Сандански - км 422+600.

Добавете Вашия коментар

TOP