ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! Опасност от падащи камъни има в района на Кресненското дефиле, прохода „Предел“ и пътя Добринище - Гоце Делчев

09 Ноември 2016 | 07:45
0 коментара
Общество
ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! Опасност от падащи камъни има в района на Кресненското дефиле, прохода  Предел  и пътя Добринище - Гоце Делчев

Опасност от падащи камъни има в района на Кресненското дефиле, прохода „Предел“ и пътя Добринище - Гоце Делчев. Мокри и хлъзгави са пътните настилки в областта. Нормално интензивен е трафикът по главен път Е-79 и второкласен път 19 Симитли - Гоце Делчев.

От Областно пътно управление и ОД на МВР - Благоевград апелират към шофьорите да карат с включени светлини и със скорост, съобразена с метеорологичните условия, за да бъдат предотвратени евентуални пътни инциденти.

Двупосочно движение в една пътна лента се извършва на третокласен път 1972 между селата Блатска и Абланица тъй като едната лента за движение е деформирана, поради активизирало се свлачище.

В една пътна лента се осъществява и движението на третокласен път 1901 Якоруда-Разлог между Банско и село Баня, тъй като се извършват ремонтни дейности на асфалтовата настилка на различни участъци с дължина над 50 метра. Шофьорите да се движат с повишено внимание на второкласен път 19 Симитли - Гоце Делчев от км 73 до км 76 – между отклонението за село Буково и отклонението за село Господинци, тъй като откосите на пътя се обезопасяват с мрежи до 12 ноември. 

Добавете Вашия коментар

TOP